Во К03 го имаш во комплет парфемот, парфем - ролета, рол-он и крем за тело Little Black Dress за 699 ден., а во К04 е 559 ден. Позз
Od ovoj katalog jas poracav- obetki 6 para razlicni za 239 den( ako dobro zapamtiv cena) Eden preubav krem boja paricnik599 denari i Crno molivce 69 denari. Da vidime dali ke stignat... Inaku ima mnogu ubavi i primamlivi ponudi, bas onaka za sekogo po nesto.
Евтино моливчето.Просветли ме за кое зборуваш ? Не сум го видела толку евтино ? Ели знам дека те копкаше мораше да разгледаш и сликаш, не издржа до утре
Ne znam tocno na koja strana e, no na ista strana se so karmincinja od color trend koj se isto 69 denari. Molivcinjata imaa okolu 5-6 razlicni nijansi.pozz
@makedonkamak Ти зборуваш за каталог 3.Сега ми текна Си зедов дури 2 колекции од парфемот на Каролина.Преслаток е.Другите машките ми се за подарок и има уште еден не го сликнав.
@Eli23 го имам видено каталогот на нет, па ме интересира за едни прстени да видиш ако ги има и колку пари се. Ете за овие. Благодарам однапред.