Ги нема во овој нашиов каталог 4. Може во следниот ќе ги има. А и ташната ја нема. Јас неа ја бендисав.
@resenska последните слики од 4 каталог ти се? Тој парфемот destination 299 e Мора да го имам, најубавиот машки парфем од Авон.
@Winter Lady не знам точно да го дефинирам мирисот ама мириса според мене убаво, нема некој тежок мирис. Ако сум при пари ќе го земам.
да ве прашам ако знае нкој дали во кампања 3 новиот парфем авон дрим ќе биде на некоја акциска понуда за претставници, да речеме со 4 порачани 30 %попуст (како што ги даваат они попустите) мотивациона програма?
Баш се убави, повеќе се фармерки него хеланки. Тексас со многу ликра, со џебови, рабови како фармерка, висок струк, од напред платка што стега. Еве од поблиску. Моите се Л. Убаво стојат, сегде уз тело.
Ај некој што има католог 03 или 04 да ми каже дали ги има зодијак алките и оние со букви што беа и колкава им е цената ? Фала однапред
Од кармините ги нарачав perfectly nude, au naturale i mocha. Mocha - го немаше како мостра. Perfectly nude - како мостра да го пробам. А како кармин го зедов au naturale. Сега го гледам на нет, бојата е прекрасна. Во вторник ќе ми стигнат па ќе ви пишам рецензии. Au naturale Perfectly nude Ја нарачав и четката за руменило/контур. Две нарачав ќе ми се најдат.
Пак јас со кармините, ама ќе може да пишете која е цената на пенкалото-кармин за усни во К4 брошурата?
Девојки некоја го има ли пробано шампонот за суво миење? Искуство да сподели.. ( или оној од балеа да знам дали да си купам) гледам нов е во сегашниот каталог е и не е скап
Гo користел некој лосионов за чистење лице и како бил задоволен? и кој е подобар и потраен Luck, Cherish или Incandessence? Фала однапред
Лосионот е супер, јас го користам секогаш, вади и водоотпорна шминка во капмања К04 е 69 ден. со порачување на една маскара. Инаку сите парфеми што ги наброи се трајни, но ако веќе порачуваш според мене најубав ти е Luck. Позз
@Glory12345 го имам и јас лосионот задоволна сум не го имам користено многу ама ја вади шминката добар е