Го има некој користено овој коректор? Ја имам пудрата ама знам дека е со средна покривност, па затоа ме буни за коректорот??
Сум земала неколку различни типови на лакови за нокти од Авон и сите се катастрофа. Ниту еден не издржува 2 дена, а да не се излупи.
Има ли некоја од вас од турпиите за нокти од Авон? Задоволни сте? Да не се меки па со едно стругање да избледи, дали може да се турпаат и ноктите горе или само да се даде форма? Исто ме интересира и за Кармините на КолорТренд гледам дека се намалени на 70 ден, а и имат убави, нежни бои. Мат се или? Не сакам кога ќе ставам да изгледам како елка на
@Umbrella22 Имам три нијанси од кармините на колор тренд и задоволна сум имаат убава боја,траат подолго и не се бришат лесно и лесно се нанесуваат.
Добри се турпиите, не се меки. Кармините не се мат, ама нема ни како елка да си за таа цена, ќе кажам и предобри се. Инаку класичен просечен кармин
jas sekogas pravam naracka prviot den koga pocnuva katalogot za da ima se sto poracuvam zosto cesto se slucuva da mi fali nesto . Denes si poracav da si fatam ret samo krminot od color trend go nemase drugo se imase . Pa edvaj ke cekam da dojde 16 fevruari
На самата страница пишува детални информации за ташната, полиестер е, а во живо изгледа прилично убаво На конференција ја видов, мене ми се допаѓа
Прв пат порачувам кармини од авон,порачав три и не се баш истите нијанси како на сликата,јас порачав два црвени и еден бордо а овие повеќе на розово маваат сите три.Не знам дали така се погоди или стално не им се совпаѓаат нијансите...
Никогаш не се исти нијансите. Друг пат ѕирни на интернет пред да порачаш, обично се наоѓаат reviews и можеш поблиска претстава да добиеш.
пред да порачате сенки,кармини,моливчиња,лакови,најдите си на гугл нијанси и ќе видите како би изгледало кога ќе ви стигне
Ако си претставник земи си тестери прво, ако не си, или порачај си од кај твојот претставник или замоли го истиот да се опреми со тие и да си пробаш пред порачка.
Tie sto go koristat samponot od marokansko arganovo maslo kako ste zadovolni dobar lie? Jas maskata i kapkite gi koristam i predobri se i ubavo mirisat,a za samponot ako znae nekoj neka pise taka e 139 denari so 10%=125 pa ne e skap
Не па, фокусот е за новата кампања мислам. Од вчера можеше да се порачува. Тек утре ако му стигне некому.