Здраво.Мислам дека оваа тема е најпогодна па ќе добијам соодветен одговор.Се надевам Сакам да се зачленам во Авон.Почнав да читам на нивната страна но не знаев што точно да пополнам и не ги добив сите потребни информации. Сум била порано зачленета во Орифлејм па не знаев дали е по истиот принцип или друг. Прво каде да се зачленам дали треба преку некого или онлајн?Дали е бесплатно и ако не колку се плаќа? Дали нарачките стигаат на домашна адреса или треба да се подигнат од некаде?И било што друго корисно од веќе постоечки или упатени членови Ви благодарам
Ако сакаш да се зачлениш пиши и на @CirezD, таа ќе те зачлени. Не мора лично да се видите, ќе и пратиш слики од личната карта и мислам дека тоа е тоа. Бесплатно е зачленувањето инаку. Нарачките можат да ти стигнуваат на домашна адреса ама можеш да си ги подигнеш и од пункт. Прашај што друго те интересира?
Шампонот, балсамот, и третманот од AT Supreme Oils- имам сува коса, а поради тоа што е назначено дека содржат пет вида на масло, одлучив да ги порачам. Инаку пишува дека се за сите типови на коса. Пред се ми се допаѓа мирисот, нежно и ненападно, а се задржува и после миење. И втора добра работа е што не ми ја иритират кожата на главата, која ми е ептен нежна. Од кога почнав да ги користам, имам чувство дека не ми се познаваат толку оштетените врвови. Спрејот е двофазен-масло-вода- го прскам пред да ја фенирам и пеглам косата, а капките ги ставам на крај. Не можам да направам разлика меѓу овие капки и другите со зеленото капаче, дури и мирисот е ист. Се на се, ми се допаѓаат. Лаковите ги порачав по 56 ден ако не се лажам, за таа цена се ОК, повеќе реално и не вредат. Повеќе од 2 дена кај мене не останува лакот, веднаш се лупи. Можеби со топ коат ќе стојат повеќе, немам пробано. За маскарата мислам дека се пишуваше многу. Јас само ќе потврдам. Мене ми е прекрасна. Слична на жолтата Мејбилајн. Би ја порачала пак. Не се рони и не остава грутки. Има убава и голема четка која убаво ги издолжува трепките. И сенките -оставаат убава интензивна боја, посебно со подлогата од Авон, уште подобро. Кога би биле сите четири мат би било подобро(барем според мене),ама и вака не се воопшто лоши. Ми се допаѓа четкичето што е баш цврсто и не е ставено ради реда, посебно потенката страна, попрецизната.
Tretmanot za josa so marokansko arganovo maslo e predobro go koristam mirisa ubavo kosata e meka i sjajna ne mi opagja ja izmaznuva i dodeka e sega evtino pak kje poracam go preporacuvam
Имав нарачано одамна, со црвено ремче и не бев нешто задоволна. На изглед беше супер, ама после нецела година се одвои почетокот на ремчето. Искрено мислам дека не вредат толку зошто цената не е мала, а сепак не е некоја марка.
оние со кожени или платнени ремчиња не траат доволно и задоволувачки, додека оние кои се метал целите се одлични, од лично искуство
Da imam 2 preubavise zadovnla sum vo niv imat baterija,baterijata ti trae 2 godini,kvalitetot e predobar ne ja gubat bojata trajnosta ramceto se nadobri i najubavi gi preporacuvam
Женски што нарачавте од тројката? Еве јас неделава што чекам да ми стигна... , , На сенките најмногу се радувам
Vo cetvrtok poracuvam sampon od marokansko arganovo maslo,tretman isto od arganovo maslo za kosa i uste nesto pak kje razgledam katalog za uste nesto da poracam
И јас џој имам нарачено палета , Mocha Latte чинам беше. Четка за чистење на лицето и крем за лице од Нутра и на мм некое повеќе наменско алатче.
Уште од 2 не ми се земени.3 не сум го ни видела на нет. @duffi Која четка ја порачи, она евтината докај 250 ден. или онаа над 1000 ?
Labeloto i losionot gi imam ubavi se labeloto gi izmaznuva usnite mirisa ubavo,a losionot dava svetki koi stojat co casovi kozata e meka svilenkava mirisot dolgo trae bas se so dobar kvalitet gi preporacuvam
сенките и четката се врв! сега ја земав истата четка, мислам дека косава ми се радува накитот го видов во живо, предамски изгледа, ќе бидеш задоволна
Ништо не ме бендиса во овој каталог 3, ваљда се имам Освен тие џинс хеланки, со висок струк, ама тоа тешко дека ќе ги порачам без проба. Има ли ги некој порачано, искуство? А и гледам каталог онлајн. Да имав каталог во рака, сигурно повеќе ќе ми се бендисуваше
Розевата на boost it.Си ја земаш и си немаш мака,и четкичката е супер и не ги залепува трепките и не ти остануе на трепките да неможеш да ја избришеш.Само нејзе ја користам. И да,сум порачувала ама само од sensess за туширање шо се геловите,коректорот на colour trend,маскарава,Ружот,четките и еднаш од пакетчето со 18 обетки делевме со пријателка..јбг друго ништо не ме бендисуе,а посебно кармините некако ми се мавање пари само,ако не е мат не постои замене ..