Јас си ги порачав обетките 7 пара за 239, едно сунгерче за капење и четката за расклопување со огледалцето. Имав прилично долг список, како и секогаш ама на крај се задржав на тоа што ми треба.
Скај јас ги имам. Едино тие ме собираат после пораѓај. Јас Л земав и сега ќе порачам уште едни. Мене ми се супер, повеќе како фармерка него како хеланка. Сакаш сликО како стојат да го терам мм после да ме слика?
Јас од тројката огледалцето на расклопување новото и едни џинс фармерки ќе порачам. А го сакав и сецкото а знам нема да го биде. Организаторите за во бања и фиока ми се допаѓаат, ама скапи се.
јас со четка до сеа сум немала проблем, имам 3 нивни за коса, две за расчешлување, ама оваа ми е дефинитивно фаворит до сеа
И јас ги имам сите останати. Ама дали оваа не знам правилно да ја употербувам или едноставно такво ми е влакното, незнам.
Дали го има некој пробано парфемов и како е задоволен? Дали е траен? Сакам да го нарачам заедно со лосионот за тело, како што е понудата
преубав, супер за периодов, земај и не се мисли траен е, свежо пролетен, ама не е цветен, па одговара за секаква денска-вечерна употреба
Ве молам за коментар за маскарата доколку некој знае нешто и доколку некој од претставниците ја име(маскарата ако не се лажам ке излезе во К4)