@Winter Lady мислам дека такво масло нема, за сигурно утре ќе сликам повеќе страници од каталогот и ќе поставам тука.
BB кремата мат дали некој ја има,како е задоволен,покривна е малку?сакам да ја порачам за во лето,да не ставам пудра
Јас нарачав гел за туширање,кармини,моливи,обетки за мене И четири комплети од новиот парфем ќе ги давам како поклони.
Imam detalna recenzija na blogot za tushov ako te interesira, ne sum mnogu zavodovolna. Mozes da go koristis kako baza za smokey eyes
Макгрл требаше да ја цитираш, не лов ми. @lovemme Инаку преубаво мириса, во наредниот каталог К04 колку е? @makgirl И јас ке кажам дека не е добар тушот
А пудрата од колортренд, таа камената имам читано позитивни работи ама уште еднаш да прашам добра е? Редактирав само да кажам за обетките, тие што се 7 пара за 239 денари. Преубави се, јас ги имам тие со златната нијанса, другарка ми ги зема со сребрената.
Не мора да значи дека си се зафркнала, сигурно кај што си ја порачала не се пратени уште порачките, па така откажи го тушот. И порачај друго нешто, еве тој е многу убав како молив што е.
Неколку зборови за коректорот од Лукс може? Ефтин ми се виде, а и одамна го меркав ама битно ми е убаво да ми покрива темните кругови.
Dzabe ne si davaj parite kolku i da e eftin,ne pokriva ic,samo ja osvezuva kozata okolu ocite i mnogu mi e voden
Немам порачувано досега од авон ништо, па треба да ве прашам за совет вие шо сте повеќе упатени. Дали ја имате испробано пудрата Avon Calming Effect? Намалена е од 540 на 289 ден.Баш се загледав и не е многу скапа, а ми се виде убава.Вреди да се купи?Искуства некакви?
Ako nemas mnogu sto da pokries za tie pari mozes da si ja poracas,ima slaba pokrivnost no dava ubav sjaj na liceto i go izednacuva tenot,na mene mi e slicna kako bb krem.Inaku nitu edna pudra od avon ne e mnogu pokrivna