Леле да ептен се лесни,иначе бојата и мене многу ми се свиѓа едвај дочекав да стигнат,а искрено баш се изненадив буквално се исти како на сликата,јас очекував да бидат потемни/посветли ама пријатно сум изненадена што се баш исти како на сликата, иначе некоја случајно да не го порача тоа како дуксер/палтенце или што и да е..и тоа го меркам ама некако се премислувам..ако го има некоја нека пише збор два за него
Mислење за лакчињата со гел ефект? И колку се во следниот каталог? И го користел некој макаронското арганово масло за коса и како бил задоволен? Фала
Да да апсолутно. Не, патиките, градникот спортски и простирката за вежбање ги земав. Во глобала, алиштата од авон до сега ми биле 10/10 оцена и задоволна сум, се стигнало како треба иако кај некои знаат величините да се со различна серија. Инаку симпатично е, може во К04 да го порачам и тоа со хеланките заедно
Маслото е совршено, земај и не се мисли, од гел лаковите сум задоволна посебно од lavander sky и dazzle pink, некако како најтрајни да ми се
Едно време бев ептен залетана по спрејчињата за тело. Имав еден куп ама се откажав, зошто мирисот им е ко на алхокол помешан со некоја блага вода. Џабе фрлани пари. За 150 денари ќе си купам три пати поубав дезедоранс од маркет. Ласионите и геловите им се океј ама спрејчињата не се убави, нити трајни.
Мојата порачка тек во петок ке ја добијам.Порачав од нова претсавничка и се зезнав не е ич ажурна ко другата што беше.
Jas cela kozmetika sto ja imam mi e od avon zadovolna sum, od jaboklo samo sprejot e 100 den.a drugite po 150, set od jasmin kje si naraccam za podarok i tolku za sega
@resenska јас сум претставник на Авон, така да и мене 95% од козметиката ми е од Авон, производите во глобала им се океј. Пудри, маскари, моливчиња, кармини, ролони, производи за коса, парфеми, креми, ласиони се ми е од Авон, многу ретко се случува да купам нешто од продавница. Конкретно од шампоните не сум задоволна многу ми ја мрсат косата, додека балсамите, маските, спрејчињата за коса тоа се им е супер. Исто така и спрејчињата за тело, нити се трајни ем мирисаат на алхокол, додека геловите и ласионите од колекциите на натуралс се многу подобри. И од парфемите сум далеку позадоволна.
@resenska малку поназад во темата имам поставено неколку слики од к5, врати се и види и ако те интересира нешто друго слободно прашувај.