И маската и ретманот се по 269 денари. Таа страна кај што се спрејовите, ласионите, маската и шампоните е 3 производи за 279. Кремите за раце се по 59 денари. Кремите од 400 мл се по 159. @resenska
@eloves дали и машките парфеми се по 30 ml? т.е поточно black suede touch и Rare Amethyst дали некој го користел и како сте задоволни од него?
Јас во вторник ја чекам нарачката. Ништо специјално немам порачано, па да сакам побрзо да стигне. Во последно време ништо не ми се допаѓа, веројатно оти веќе се испорачав. И јас не ги сакам спрејчињата, ама па за 100-150 ден и не може да се очекува нешто ептен добро. Ми мирисаат ептен на алкохол. Колку пари-толку музика.
@eloves а го имаш K4? Девоjчето од каj што порачувам jaс еднаш месечно прави порачки и сеуште го нема а баш сакам да видам што има. Ако сакаш нешто да сликниш
На официjaлната страна на Авон уште стои К3 и jaс го чекам К4, секоj ден проверувам Ако има на друго место линк пишите обавезно.
Овие парфеми се со порачување на производи од брошурата или летокот за распродажба во вредност од 600 денари. Што значи треба да направите од каталог 5 порачки од 600 денари и ќе може претставничката да ви го нарача за 399 овој парфем. Или пак ако сте поблиски со таа претставничка, таа за нејзе не го порачува, а порачки секако праќа може да ви го даде за 399 денари. Го немам к4. Дека не пратив од 2 и не ми стигна 4 ама зборев со координаторката па рече ќе ми го прати, деновиве ако ми стигне ќе ставам слики од него. Иако мислам дека наназад во темата форумџиката @Eli23 имаше поставено слики од каталог 4. Проверете ако не ви е тшеко. Да со услов се, со порачување на било кој производ. Бубаче лукс производите: руменилата, камената пудра, бронзеното руменило и течната пудра сите се по 459. Кармините, сјајевите за усни, балсамите се по 299.