Ќе ве замолам некој ако има порачано нешто од спортската облека да ствите слика, сакам да видам како изгледаат И тие што ја имаат брошурата 5 да ми кажат колку е подлогата за сенка. Фала
Еве ја мојата нарачка но чекам уште една. Комплетите ми се за 8 март пошо некако не ја смислиле добро овој пат со порачките. А еден комплет сама на себе си го подарив. Од обетчињата едни се мои а други за другарка поклон. Парфемот машки поклон за дечко ми. Ниту еден кармин не ми стигна од тие што се 69.
Јас за мене имав 3 и други што ми порачаа некаде 12 ми се собираа. Ама тоа е ефтинки се. Туку утре ќе пуштам нова па може достапни ќе се Иначе девојки изненадена сум од синото моливче многу убава е бојата.
DAli ke moze nekoj da mi ja slika stranata 132 od kampanja 4 ? fala vi mnogu i izvinete vaka nemam na tel mkd podrska
Женски производите од мини брошурата имаа ли попуст, или се важат исто како во нето понудата ? Јас мислам дека имаа попуст, па не сум сигурна
@k.frosina нека ме поправат феминките ако грешам ама во каталог 4 мислам дека видов интимен гел за 109 денари.
Девојки да ве прашам за онлајн каталогот, никако не ми се отвара, ни од мобилен, ни од таблет, но од компјутер не знам што е проблемот Некој посебен програм да не треба?