Имам лосиони, глава неможам да дигнам од нив.За понатаму ке имам предвид.Сликај ми кармините, ако не те мрзи Спрејот од јаболко убав ли е ?
@Winter Lady, јас го имам passion и можам да ти кажам дека карминот е преубав, ова е втор пат како го користам. Бојата е многу интересна, досега немам видено друг сличен Нијансата движи накај корална, мешавина помеѓу црвена, розева и поморанџеста. Пробав да го сликам ама во живо е сто пати поубав.
Da ubav e sprejot mnogu ubavo mirisa i osvezitelen super sie a jas karminite samo 1 e noj drugite gi kupiv za podarok
Фала ти мн. имам и лосиони и креми, шампони, серуми, све.Залиха голема. сЕГА КЕ ОБРНАМ НА чанти ако може од К04 да ми кажеш колку ке е часовникот оној белиот со свет внате, чантата бела, и жолтата од мини брошурата ?
Имам еден корална боја од орифлеим супер е, малце потемен од твојата слика.Во каталогт ми изгледа розев измегу црвено нешто, хм баш ке отворам сега да видам.Ако стигне убаво, инаку секако ке порачам 2-3 кармини.Го имам интимате јас. тЕ НЕМА ИЧ ВО ТЕМАВА НЕШТО, ДРУЖИ НЕ ПОВЕЌЕ
Passion love е нежна црвена боја. Дома имам две од нив скоро потрошени, ич не ја сушат устата овие карминчиња. Имам повеќе од нив, ќе се обидам да ви прикачам слика.
@Winter Lady, многу се мислев за intimate, вака во каталог ми личи на многу секси нијанса @buba4e89, ај пиши им ги имињата Тој во средина е преубав!!
@buba4e89, да не го мешаш passion со poppy love? Слични се нијансите но passion повеќе удира на розево.
зНАЧИ ПРВАТА СЛИКА ШТО ЈА ПОСТАВИ Е ПОПИ ЛАВ.А пасион е тој од втората слика 3 или дол пинк си е ? А пасион го нема на слика
Не не грешка си. Ги кажав кои се. Попи изгледа кај мајками е, сега е доцна да го барам. А passion го немам. Она што се замешав мислев дека passion love е црвен. A уствари тоа било poppy love.