Обетките се супер малечки симпатични, едните ги ставив и не ги вадам некој период да видам дали ќе потемнат. Во ово каталог нели и ланчето мора да го имаме Го имаш на линков http://bardzolubie.pl/promocje/avon/item/4277-avon-katalog-6-2016 на полски, цената помножи ја со 14.26 за во денари. Тука некаде се цените мислам.
Девојки карминчињата на првите неколку страни по 129 денари убави се? Се мислам да нарачам неколку нијанси ептен се ефтини.
Девојки, ми треба помош. Таман се оддлучив дефинитвно да го порачам сетот од Авон Реверсалист 35+ (овој) кога ме предомислија коментарите на интернет. Јас имам 35, а всушност кремиве беа повеќе наменети над 40.годишна возраст и за изразити брчки веќе, а јас немам изразени, длабоки брчки, па се плашам да не користам нешто за што реално немам потреба сеуште, и да ја навикнувам кожата на нешто појако од што ми треба :/ Па затоа почнав да се размислувам за Авон Ању Витале 25+ Пишува дека е и за над 30.годишна возраст . Некој совет? Искуство? Вие претставници што бисте ми препорачали од овие две колекции да изберам?
@Sky-butterfly Кога бираш правилен крем, прво започни од што на твојата кожа и треба, дали имаш некаков проблем? А потоа води се и по годините (ретко кога цифрата ја дефинира правилноста) Во однос на anew vitale - хидрира, намалува проширени пори и осветлува тмурен тен, налик ја одмара кожата. Доколку ги користиш во сет дневна, ноќна и за околу очи (има и бб крем), за многу кратко период ќе видиш промени на добро, од лично искуство. Reveraslist е нијанса посилна крема од vitale, затоа што +25 линијата користи pro energy комплекс, а +35 tri-elastinex технологија што значи хидрира, потхранува прв слој на клеточно ниво и регенерира подлабоко со што спречува развој на брчки или видно ги намалува постоечките. Од нив имаш цела линија, дневна, ноќна, крем за околу очи, два серуми и крем-гел за чистење лице. Доколку немаш што да третираш како брчки и посериозни проблеми, vitale е најприкладна линија или ако имаш суво лице можеш да одиш и на nutri advance или hydro advance линиите, за длабоко потхранување и силна хидратација. Ако имаш што да третираш било која линија anew + серум, серумот максимално ќе забрза поправање и оправање Доколку имаш било какво прашање на тема Anew, бујрум
Devojki da ve prasam ako nekoj koristel tretman i za nokti 5 vo 1 kako ste zadovolni? I dali se dobri ovie roloni?
@resenska, другарка ми го порача тој што е 5 во 1 ама рано е да каже дали има ефект. Инаку, и јас се мислам да го порачам Во врска со ролоните, вака најискрено, за тие пари можеш многу поквалитетни дезодоранси да си купиш во маркет.
Кој парфем е потраен и добро мириса Atraction ili Luck, за машките зборувам? И ако има некој брошура 05 би ве замолила да ми кажете цени.
Јас ролоните ги нарачувам само кога се по цена од 80ден. Повеќе за пријатниот мирис, некој големи проблеми со потењето немам.
@resenska јас имам еден од тие ролони и искрено не сум задоволна, имаат некој тежок и без врска мирис. Парфемираните ролони ми се далеку подобри. Го имам само 5. Сега во понедленик ке пуштам порачки и четврток, најкасно петок треба да го имам и 6 каталог. Ќе ви пишам и секако ќе ставам некоја слика.
Спрејот за брзо сусеше лак, кој го имал и како го употребувал? Јас го имав еднаш и не бев баш задоволна, лакот не беше сув. Викам да не јас грешам во употребата. Искуства, некој?
Исто искуство имам и јас. Го имав многу оддамна. Ама лакот никогаш не беше скроз сув. На крај пак требаше да внимавам да не се шлапнам некаде.
Posto rekovte deka ne se bas dobri jas seuste se mislam da naracam dve od ovie women fred od zelenoto 2 posto se evtini
@resenska нарачај ги ако сакаш ама парфемираните се подобри. Јас ги имам скоро сите користено, моментално од ролоните ги имам овие. (види слика подоле) А од к4 ќе нарачам го fleur. Од розевото не сум задоволна, тогаш пак се зафркнав и 2 земав, едното го подарив на мајка ми оти има тежок мирис и ми лепи по малку. Да го дотрошам и повеќе не земам од нив.
Rolonite ne im cinat. Se lepat ne se susat I ne zastituvaat od potenje I miris. Po vtor pat poracuvam ednas pred 8 godini I ednas sega I nisto ne podobrile vo kvaalitet duri polosi se
Ги имa кaкo штo видoв тукa нo се 500 денaри http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?fashion/jewelry/p/4126-9