#9 - http://forum.femina.mk/threads/Нијанси-на-декоративна-козметика-makeup-swatches.24270/ Бронзените се најсилни во однос на оставање боја (иако се достапни во 3 нијанси deep bronze, bronze & pink) . Доста ги користат, мислам дека никој немал лошо искуство со нив. Ако си побела на тен промешај ги со други или нанесувај дискретно за да не боде во очи пошто претпоставувам кафено-жолтата нијанса е порачана.
Deepest bronze ги нарачав, се надевам дека нема да ја утнам работата, бидејќи одамна се мислев да земам бронззени. Фала ти
Солидно темни се тие, е сега ако ти одговараат на тенот немаш гајле, јас сум прилично бела и тие ми изгледаат како со ќумур да сум се намачкала
Јас ги имам и добри се. Порано воопшто не оставаа некоја боја, морав да сронам некоја за да се познава ама на крај сфатив дека четката не ми била добра, бисерите си се супер. Во к6 се намалени на 259 и тоа неусловени се, па навалете народe.
@ana-sweet спрејовите се против горење, така? Убаво мирисаат и ја омекнуваат косата, најдобра е да ги користиш на мокра коса ама не заштитуваат воопшто.
Вториот е за заштита од топлина демек против горење,а првиот со кератин нешто,врска немам.Ми ги дадоа на поклон ама не пишува ни упатство ни ништо