@ana-sweet ги имам користено и двата и мислам дека тоа им е намената. Имам и еден од орифлејм демек против горење ама сите се исти, убав мирис и ја омекнуваат косата ама мислам дека не штитат од горење.
Бисерите се предобри бронзените ги имам јас и секојдневно ги користам и не се трошат многу се трајни на лицето и одлично изгледаат. И да се е до четката јас ги користам со четката за хајлајт од Импала и ефектот е преубав. Сега ако се на попуст вреди да си ги порачате.
Си нарачав мицеларна вода Nutra Effects од Авон, па ке видиме што ке стигне. Некој во меѓувреме има користено, да сподели искуство ?
Си нарачав мицеларна вода Nutra Effects од Авон, па ке видиме што ке стигне. Некој во меѓувреме има користено, да сподели искуство ?
^ Многу фина брошура ми е 7цата, цел квартал е солиден, 6ка има фокус на парфемите, а 7, 8 и 9 се скроз (про)летни понуди, шарени и весели Новитети во nutra ББ и еликсир со масла, нов преубав little dress парфем, ќе има и мини брошури и флаери за расродажба пак, ребренд на гел лакови, нов cherish... Супер понуди ве чекаат
Девoјки, кaтaлoзите вo другите земји се исти кo сo нaшиoт тaкa? Бидејќи не ми се oтвaрa нaшиoт гледaм нa српскиoт сaмo не знaм дaли цените се исти
Само со централна европа, иако одредени промоции важат за секоја држава посебно (на база на јубилеи, родендени итн итн)
@Jenniffer Фала ти мила. И уште едно прашање дали со оваа водата од авон ке можам да ја исбришам шминката, а потоа лицето да си го поминам со тоник од Гарниер, зашто таков користев ? Или премногу бомба е тоа за лицето
Еве рецензија од мене за перлите и како стојат на лице http://rosee96.blogspot.mk/2016/03/avon-bronzing-pearls-review.html
Го имам дома, еднаш ми е само употребено ама тоа дека јас ретко користам моливи за очи. Од темната страна е одлично, добро остава боја, од светлата е послабо, што всушност и ми е океј, не остава бела трага, сосема нежна природна нијанса. Толку знам за него