Јас ја користев порано имам пишано и во пудра за лице пофалби за неа,долготрајна е убаво го измазнува лицето само мн тешко се вади..Сега гледам и на попуст е 2 производи за 500 така нешто..
Покривна е барем за мене.Немам јас некое си проблематично лице ама сакам секогаш добро покривна пудра,така да бев задоволна од оваа мн.Препорачувам да си ја порачаш баш сега и цената и е џабе...
Шампонов е супер Ви го препорачувам.Нема некој траен мирис ама еве веќе 3 ден косата нема ни м од мрсна.Супер ми ја прави.Мене многу ми се бендиса за разлика од тој розевио од јаготки.. од што беше кога го користев беше никаков.Овај е ДАЛЕКУ подобар. Препорачувам. И имам прашање за млекото за тело на Care со матична млеч.Како ви се допаѓа? Евтино е а ми треба нов.
Девојки има ли некаде во скопје каде што може да се видат прво производите па потоа да се порачаат? Некакво претставништво, незнам како да кажам, сакам да порачам една ташна, ама сакам прво да ја видам па ако ми се свиѓа да ја порачам. Кај можам да отидам? Или прво да не треба нешто да се најавам?
Имаат канцеларии на повеќе места,каде што нели,работат претставници и други членови.Имаат одредено работно време,кратко.Сум била еднаш во Аеродром,на почетокот одма после железничка во зградите,како претставник.Незнам ако сакаш оди,би требало да можеш да видиш производ. Стварно незнам,пробај
Девојки дали некој го пробал гелот за зацврстување на гради од solutions ? Има ли ефект или за џабе пари да не давам? Инаку од мини брошурата ми стигна чантата Фанела.Многу е убава...
Me интересира за ова пудра од Авон , пошто гледам ќе ја има во новиот каталог за 259 денари . Да ми кажете каква е ?
Да,убава е пудрата и има покривност доволно.Не е тешка за лицето воопшто,лесно се размачкува и доста време останува на лицето.
Јас имам лошо искуство со оваа пудра. Не ми се погоди, не ми одговараше. А имам комбинирана до мрсна кожа. Се разочарав со пудрава.
Задоволни има од овие Solutions кремите? Конкретно за ноќниот крем, тонизирачкиот крем со заштитен фактор и она за околу очи прашувам? Ги има сите три за цена околу 600 во новиот. Па ме интересира дали вреди да ги порачам?
Конкретно овие ги немам користено. Ги користев сините, ама веќе не ги продаваат. Од нив бев презадоволна. Како замена ги нудат портокаловите, ама ич не ми се погодија. Така што, се е до кожата. Јас би те советувала прво да си нарачаш мостри од кремите пробај ги, па ако ти одговараат нарачај ги.
Да да , дневниот лосион Го користев шампонот се согласувам со тебе многу е добар ДА, јас ги користев во летниот период прекраснииииииии се, предобра комбинација е вака, тој тонизирачкиот крем му дава на лицето многу топла боја, ноќниот крем го хидратира лицето и утрото изгледа поубаво посјајно, а за околу очи треба да го користи некој период за да имаш подобар ефект Не се согласувам воопшто! За пудрите посебно, има голем избор да си одбереш според твојата кожа, лаковите се супер, исто како и тушот...
Го зедов овој за мозолчиња требаше али ајде и првата недела ми се појавија мозолчиња до устата и 2/3 дена ми стоеа и ме чешаа и откако можда по 5 дена скроз ми се исчистија ми се појави херпес на устата исто како овие мозолчињата.. Е сега незнам дали беше од маската или само слушајност сега немам ништо а сеуште го користам..
A ова плавково го има некоја користено? Се мислев меѓу тоа портокаловото што го постирав пред некој ден и ова. Мислам дека во наредниот каталог кој стартува од март ги има двата, па планирам да го земам ова. Не знам дали станува збор за истово, т.е. за истиот натпис на шишенцето, ама течноста е таква синкаста и имаше објаснување дека ги заштитува ноктите од лупење, пукање. Секаков коментар е добредојден.
Јас го користев како безбоен лак значи француски маникир или само лак, јас секогаш ставав од него. Сега, да не се заречам, ноктите не ми се кршат, а ниту пак се лупат. Порано бааги ми се лупеа, најчесто од страните. Е сега, дали е од лакчево не знам, претпоставувам