Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. sweettwist

sweettwist Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    219
    Јас ја користев порано имам пишано и во пудра за лице пофалби за неа,долготрајна е убаво го измазнува лицето само мн тешко се вади..Сега гледам и на попуст е 2 производи за 500 така нешто..

2. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    епа да затоа оти ја видов на попуст. А покривна е?

3. sweettwist

sweettwist Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    219
    Покривна е барем за мене.Немам јас некое си проблематично лице ама сакам секогаш добро покривна пудра,така да бев задоволна од оваа мн.Препорачувам да си ја порачаш баш сега и цената и е џабе...

На Sw3et.Ang3l му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ana-girl

ana-girl Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2011
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    648
    Шампонов е супер :) Ви го препорачувам.Нема некој траен мирис ама еве веќе 3 ден косата нема ни м од мрсна.Супер ми ја прави.Мене многу ми се бендиса за разлика од тој розевио од јаготки.. од што беше кога го користев беше никаков.Овај е ДАЛЕКУ подобар.
    Препорачувам.

И имам прашање за млекото за тело на Care со матична млеч.Како ви се допаѓа? Евтино е а ми треба нов. ;)

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      4,8 KB
      Прегледи:
      219
  5. Candice.S

Candice.S Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    286
    Девојки има ли некаде во скопје каде што може да се видат прво производите па потоа да се порачаат? Некакво претставништво, незнам како да кажам, сакам да порачам една ташна, ама сакам прво да ја видам па ако ми се свиѓа да ја порачам.
    Кај можам да отидам? Или прво да не треба нешто да се најавам?

6. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Имаат канцеларии на повеќе места,каде што нели,работат претставници и други членови.Имаат одредено работно време,кратко.Сум била еднаш во Аеродром,на почетокот одма после железничка во зградите,како претставник.Незнам ако сакаш оди,би требало да можеш да видиш производ. :) Стварно незнам,пробај

7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.819
    Допаѓања:
    325.592
    Девојки дали некој го пробал гелот за зацврстување на гради од solutions ? Има ли ефект или за џабе пари да не давам? Инаку од мини брошурата ми стигна чантата Фанела.Многу е убава...

8. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Имаше една тетка таков гел. Ама рече дека немало никакви видливи резултати. :?:

9. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Me интересира за ова пудра од Авон , пошто гледам ќе ја има во новиот каталог за 259 денари . Да ми кажете каква е ?

Прикачени фајлови:

10. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Да,убава е пудрата и има покривност доволно.Не е тешка за лицето воопшто,лесно се размачкува и доста време останува на лицето.

11. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Јас имам лошо искуство со оваа пудра. Не ми се погоди, не ми одговараше. А имам комбинирана до мрсна кожа. Се разочарав со пудрава.

12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Задоволни има од овие Solutions кремите? Конкретно за ноќниот крем, тонизирачкиот крем со заштитен фактор и она за околу очи прашувам?

Ги има сите три за цена околу 600 во новиот. Па ме интересира дали вреди да ги порачам?

13. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Конкретно овие ги немам користено. Ги користев сините, ама веќе не ги продаваат. Од нив бев презадоволна. Како замена ги нудат портокаловите, ама ич не ми се погодија. Така што, се е до кожата. Јас би те советувала прво да си нарачаш мостри од кремите пробај ги, па ако ти одговараат нарачај ги.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Peperutche7

Peperutche7 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    23
    Да да , дневниот лосион

Го користев шампонот се согласувам со тебе многу е добар :)

ДА, јас ги користев во летниот период прекраснииииииии се, предобра комбинација е вака, тој тонизирачкиот крем му дава на лицето многу топла боја, ноќниот крем го хидратира лицето и утрото изгледа поубаво посјајно, а за околу очи треба да го користи некој период за да имаш подобар ефект :)

Не се согласувам воопшто! За пудрите посебно, има голем избор да си одбереш според твојата кожа, лаковите се супер, исто како и тушот...

Прикачени фајлови:

• th.jpg
      th.jpg
      Големина на фајлот:
      7,9 KB
      Прегледи:
      287
  15. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Да ви се пофалам нов претставник сум во Авон ^_^

16. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Дај кажете некои добри сенки од Авон ?

17. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.276

Го зедов овој за мозолчиња требаше али ајде и првата недела ми се појавија мозолчиња до устата и 2/3 дена ми стоеа и ме чешаа и откако можда по 5 дена скроз ми се исчистија ми се појави херпес на устата исто како овие мозолчињата.. :worried: Е сега незнам дали беше од маската или само слушајност сега немам ништо а сеуште го користам.. :^)

18. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Четирибојните, според мене одлични :)

19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.025
    Допаѓања:
    81.371
    A ова плавково го има некоја користено?
    Се мислев меѓу тоа портокаловото што го постирав пред некој ден и ова.
    Мислам дека во наредниот каталог кој стартува од март ги има двата, па планирам да го земам ова.
    Не знам дали станува збор за истово, т.е. за истиот натпис на шишенцето, ама течноста е таква синкаста и имаше објаснување дека ги заштитува ноктите од лупење, пукање. :)
    Секаков коментар е добредојден. :$

20. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Јас го користев како безбоен лак :lol: значи француски маникир или само лак, јас секогаш ставав од него. Сега, да не се заречам, ноктите не ми се кршат, а ниту пак се лупат. Порано бааги ми се лупеа, најчесто од страните. Е сега, дали е од лакчево не знам, претпоставувам :) :)

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.