Помага со редовна употреба и многу вода. Пред 3тата туба мислам дека не треба да очекуваш ефект, од 4та натаму веќе си покажува резултат иако тоа е индивидуална ствар.
Имам за оваа, односно постарата црвена варијанта наназад многу опширно пишувано. Од моментот откако станав член, другарка ја користи, со години. Сколна е кон целулит и таложење маснотии и кога почна искрено, првите 2 месеци ефект - само измазнета површински кожа. Ама после почна по 5-6 на залихи да купува и секоја вечер да ја користи комибинирано со внес на многу вода, одма си се покажа резултатот на зачестено користење. Ако ја комбинирате и со плус 2-3 пати неделно вежбање, загарантиран резултат. А ликови кои се намачкале и чекаат да се стопи топка целулит внесена со милион хамбургери и џанк фуд ми се така малце тажни (не мислам на тебе, општо, зошто и такви сретнав, кремата не е океј а јаде и спие 24/7) Разликата меѓу таа и новава подобрена е што оваа ќе донесе нијанса побрз ефект зошто има додатни состојки. И да не вежбаш, барем редовна подолга употреба и вода
Конечно и мене ми стигнаа производите, еве што си порачав за мене. За очилата најмногу се радував ама кога ги пробав ОГРОМНИ!
Некој претставник ми треба да прашам нешто околу подароците од нивоата што ги даваат ако сакате некој нека ми пиши во лп, ви благодарам
А за антицелулитниот гел новиот што е го користам редовно веќе 4-5 дена и не да велите дека се занесувам ама гледам дека дури и малку стрии што имав побледуваат и баш се зачудив и ми даде надеж ќе го користам до крај овој пат не се откажувам.
^^ @resenska Јас го прскав на водена коса исто како и капките и после сушев со фен Туку има фиксатор во Авон?? И колку му е цената? Фала