И јас имам убаво искуство со оваа колекција кармини. Долго траат, не ја сушат устата и боите се баш јаки, да се види дека имаш ставено квалитетен кармин Сега сакам некоја црвена нијанса и месо боја да земам па ако има некоја искуство нека предложи. Едит: си пронајдов на линкот. Ке ги земам in the buff I hot pants. И овој power trip не е лош
Која е обетката од каталогот моментално шо е? Ај ако не ти е мака постави слика да ја видам каква е Дали некој го има користено антицелулитниот крем шо е 299 денари во тековниот каталог? И дали има ефекти?
@resenska не, само кога има акции промотивни, како и до сега, за следната има мини брошура како онаа за к3 и к4
Авон имаат убави мирисни ноти, интересни брошури и производи, луксузни и по достапни цени. Во Кина од пред некое време не се дозволува тестирањето на козметички и хемиски производи врз експериментални животни. Но, тоа не важи и за Авон и нивната козметика. Продолжуваат да се убиваат по 40. 000 животни месечно, за извршување на различни тестови.
^ Имаш црно на бело документ дека не извршуваат тестови врз животни, обрати се до официјален национален менаџер или и подалеку До 1989 година тестирале врз животни и истата година потпишуваат перманентен документ за крај на тестирањата врз животни, од каде и почнува green фондацијата за донација за еколошки цели. (еднаш-два пати годишно во брошурата има да се купи зелен производ) Она што е страшно, е што одредени држави поддржуваат анимал тестинг во специјализирани лабаратории и доколку Avon постои во таа држава, истите тестови, одговорност и последици паѓаат врз одговорниот државен орган, не врз компанијата (ова со одредениве држави го има и негде на интернетов од официјален avon извор, само еве баш го барам и не можам да го најдам, доколку ми излезе пред очи ќе го пратам тука)
Колку се тие 2 во 1 моливче и сенка за очи на Колортренд во К6? http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?make-up/eyes/p/1338-3
Dali nekoj go koristel samponot i tremanot dali se dobri spodelete iskustva? Gledam vo fokusot se i samponot i tremanot za 230 denari pa se mislam dali da poracam
Јас го имам третманот супер е, големо тубиче е па јас веќе 3 месеци го имам скоро. Инаку многу убаво мириса се нанесува на избришана коса со крпа после миење и си ја обликуваш како сакаш. Јас ставам на косата но не на коренот бидејќи така побрзо ми се мрсни. Сегаа незнам каква коса имаш мојата е бујна и тешко скротлива па со третманот супер се справувам.