На паковката треба нијансата со назив да ти ја пишува, види дали е иста со шифрата која си ја порачала, пошто до шифрата сенките имаат име. Да се врати не може зошто доколку е таа вистинската, тоа е тоа, пред порачка барајте им на претставниците ВОДИЧ да видите, таму нијансите се 10 пати пореални него во брошурата. Се враќа производ само со основана причина како грешно испечатени шифри, скршено, оштетено, тече, не прска итн итн.
Ми стигна ланчето со привезоците. Преубави се сите !!! Очекувајте го во К5 на тие што не ви стигнало. Имам и К7, многу убави работи има, не знаев каде да гледам . Кој го интересира нешто прашувајте.
Incandessence 629 den 50ml, 399den 30ml Little black dress isto tolku TTA 850den 50ml Pur Blanca toaletna voda 359den 50ml Femme isto kako TTA i Percive Little Pink Dress 559 50ml Cherish komplet so toaletna 649 Imas ponudi 1za 899, 2za 1199.
Ako ne ti e tesko da postiras foto kako stojat na vratot,taka se dolovuva vistinskata slika za goleminata,jas gi imam obetkite ubavi se ,slatki se site ama epten malecki,pa sakam da vidam privrzocite kako deluvaat.
Ако има некој каталог 7 ќе го замолам да ми каже цена на овие 2 заокружени производи. Благодарам однапред.
Спојлер Еве како стои ланчето. Мене ми е таман и супер. Средна големина е од прилика @resenska Лакчиња се со врзана понуда, еден за 199, два за 299. Од новиот комплет на Avon Care, лосионот е 199, кремата за раце и за лице се по 119. Другите креми за раце се по 99. Шампоните од 400мл се 209, а балсамите од 250мл 139. Ролоните се сите по 59. Новите на сенсес, гелот од 250мл-119, 500мл -169. Спрејчињата на натуралс, едно за 189, три за 279. Геловите за туширање од 720мл се сите по 199. За коса од 700мл се 169, и сувиот шампон е исто така 169. Веројатно не пропуштив нешто.. @eloves Спрејчето е 169. А, коректорот го нема на таа страна. Не знам зошто.. на негово место има спреј на планет спа за 79. Се збунив сега, изгледа не се исти производите на попуст во странство и кај нас.
Стигна моето пакетче денес. Со кармините претерав, а додуша и со лаковите. Не порачувам и не купувам веќе ниту едно, па макар скоро и за џабе да ги делат. Се радувам за кремиве да ги пробам. Ептен добра понуда имаше за нив сега. На рака ги намачкав и прекрасно мирисаат, хидрираат, не оставаат леплива трага, па ќе видиме на лицето понатаму.
К6: Indulgence, Ultra Color, 3D - 199 ден. Extra lasting -139 ден. Luxe - 299 ден. К7: Ultra Color - еден за 199, два за 299 ден. Absolute ( во розево пакување што се ) - 229 ден. Matte, Indulgence, Bold, и Extra Lasting - 199 ден. 3D - 219 ден. Luxe - 299 ден.
@Beauchamp мила ти благодарам за предходниот одговор. Ако не ти е тешко погледни дали го има овој комплет во македонскиот каталог и која му е цената. Зборувам за комплетот со маскарата и карминот. Мене во четврток треба да ми стигнат порачките со се каталог ама нестрплива сум.
@eloves Го нема тој комплет со маскарата и карминот. Има услов за други производи. Доколку се порачаат производи од 650 денари, од неколку страни се земаат : Спреј за брзо сушење на лак за 69 ден. Новиот фиксатор-спреј за шминка за 99 ден. Четка за нокти за декорација за 69 ден. И закосена четка за руменило за 159 ден.