^ Потечен е од оној на solutions ако сте го пробале, ама мене искрено ми е супер, пробај го @eloves и сподели мислење и ти, иако мислам ќе ти се допаѓа тебе
Девојки дали некоја ја користела маскарата Infinitize да сподели искуство, дали да ја порачам или да си останам на Мејбилајн, Big i Daring ја имам користено, но не бев задоволна баш.
Ептен е добра, ги издолжува совршено трепките, и ги раздалечува. Шампоните се убави, јас повеќе од година само од Авон користам шампони, и многу пенат и мирисаат совршено. Нарачавте ли некој лакови ? Се мислам помегу тиркизната нијанса и нуде.
ПА НЕКОИ ГИ ФАЛАТ ДЕКА ИМ СТОЈАТ И ДО 10 ДЕНА, НЕКОИ ВИКААТ ДЕКА ИМ СЕ ЛУПАТ НА 2 ДЕН.Сепак зависи како ќе ти се погоди.Јас имам зацврстувач и мене ми стои 4 дена без да се излупи.
Јас не сум задоволна од лаковите. Пред некој ден се излакирав на нозе , другиот ден гледам пола как го нема. Пазарските лакови ми стојат и по 10денови без проблем.
Е сега ни теκна деκа имам два од тие светκавите еден сив со светκи и еден златен. Еве го 10 дена на нозе тој сивиот и ептен малκу е излупен.На ρаце 5-6 тρае, аκо ставаме 2 слоја тог побρгу се лупи.Е сега од овие обичниве немам κоρистено ќе земам еден два за пρоба.
Gel Finish лаковите се супер додека speed dry линијата им е трагедија- можеби брзо се сушат ама па трајноста им е нула (што е штета зошто има навистина убави нијанси) @Deemy, и јас се мислев за pastel pink ама прочитав многу разочарувачки рецензии на нет (требало мин. три слоја за да се постигне солидна покривност , лакот не легнувал убаво на ноктот итн) и еве уште се туфкам а и имам многу слична нијанса од golden rose wow линијата, бројче 17 Веројатно ќе ги порачам Aqua Verve и Decadencе (лаковите ми се страшен фетиш )
Ги земав порачките, па да пишам некој збор. Прво за бб кремата, не сум користела никакви други па не можам да правам споредби. Има убав мирис, течна е и лесно се размачкува и за преку ден супер е ама мене очигледно и не ми одговара баш. За зимата кога ми е сува кожата мислам дека ќе ми биде супер ама сега за сега не. КОжата обично овој период ми е мрсна на некои делови особено на т-зоната. Па со кремата уште толку светев, како лампион. Ако имате мрсна кожа, не ви ја препорачувам. За камената пудра само пофални зборови можам да кажам. Нијансата ми е погодена и има предобра покривност. Јас немам ниту многу што да покривам ама дефинитивно најдобра камена пудра што сум ја користела до сега. Ви ја препорачувам и дефинитивно би си ја купила пак. И балсамчето, уште од порано имам слушнато дека е супер за сува кожа или суви усни, па си го нарачав. Ги омекнува усните и убаво мириса, го препорачувам.