Знам, слични ми се мене само едната што е побледа, којзнае како изгледаат во живо. Aqua verve Sea breeze
Ги намалува ли брчките ова крема, јас имам една брчка под едното око, и ме нервира, овие месеци ми излезе. Ако не препорачај ми некоја што е ефикасна да ја намали брчката ии да ја снема, ептен ме нервира. И менее ми е најдобра.Од лани ми е отворена и на почетокот беше малку водна, ама сега ни е водна сега ни исушена.Супер е. Ај дајте линк од тОј флаерот за кармини.Нешто и они ми фатија око бе. КОЈ ГО ИЗМИСЛИЛ ОВА Авон @Deemy Јас вториот ќе го порачам од твоите слики.
Jас најверојатно Aqua verve ќе го земам, ама се замараме ние женските со нијанси и минимални разлики чудо сме Вчера за тој минт што го земав имаше посветла и малку потемна нијанса и се мислев и потемната ја земав, па после дома се налакирав и викам требаше ,може посветлата да ја земам Дома имам еден куп кармини и лакови со слични нијанси, ништо чудно и двата да ги земам, па другиопт да го дадам после на некој
@Girl33 http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/static/p/mk.html?skin-care/facial-care/p/3081-7 @Winter Lady Не е за брчки првичната намена, за сигурно намалување на брчки, еден од овие два, иако новиов е подобрен односно со побрз ефект нема да згрешиш ни со клиникал сребрениов. Јас си ги комбинирам и совршени ми се, се нанесуваат пред нанесување крема.
@Deemy во чекор со актуелното. Знаеш ти што е модерно оваа пролет. Па минт, па тиркиз, па мохито вирџин
Ако прашуваш за овој „оригиналниот“, јас имам само пофални зборови- преубав мирис и супер трајност Одличен е за пролет и лето зошто мириса на свежо и чисто но притоа не е „ладен“ како повеќето од таа мирисна категорија.
Лосионот за туширање е супер. Мирисот е кремаст и пријатен, а кожата ја прави мека и нежна, но не како да се имаш шлапано со крем, туку поприродно. Мислам дека за топли денови е одличен затоа што нема да те поти. Мирисот трае неколку часа, не е лошо. Јас го нарачав од минатиот каталог, не знаев дека во овој ќе е толку ефтин. Ама океј е штом сум задоволна, да не се жалам. Другиот не сум го пробала, но мислам дека сите производи од оваа колекција се квалитетни.