Кaфенaтa oд кaкao јa имaм и целa кoлекцијa oд тoј вид. Дoбри се мaлку не се упивaaт вo кoжaтa aмa зa oвие пaри тoп се.
Не се сите креми исти. Јас на пример оваа од јасмин си ја зедов и баш се впива. Зависно од тоа и каква ти е кожата. Претходно ја зедов youth restore и не ми се впиваше многу ама па затоа рацете премеки. Истава ја проба и сестра ми, а ама толку и ја впи кожата што не се познаваше дека ставила. Па дури и погруби и беа рацете наместо помеки. Така што сè зависи од кожата.
Феминки, следниве производи ги имам на залиха на следните цени, доколку некој е заинтересиран, бујрум ТТА In love - 450 денари Dreams - 490 денари Far Away Infinity - 430 денари Supershock limited edition маскара за згуснување - 180 денари Luxe течна пудра, нијанса Beige Linen - 350 денари Anew ВВ крем Vitale - 330 денари Четирибојни сенки pulsate - 260 денари Skin so soft маслен спреј + мат кармин au naturale - 330 денари
Незнам дали смеам ама ајде ќе пишам Од производиве имам многу нарачано па затоа вака Спојлер 350 ден имам и машки Спојлер 65 ден еден производ Спојлер Значи од производиве горе имам по 10, по грешка нарачав од повеќе затоа давам по набавна
@Sky-butterfly дали ги проба кремите Anew Vitale? Јас ја пробав дневната на тестер (од ноќната не ми стасаа тестерите), ама не ми остави некој впечаток. Добив чувство на измазнетост, некој здрав сјај, ама не осетив хидратација, туку како само надворешно да остава добар изглед (нешто налик бб крема), а не пружа никаква длабинска нега. Тоа мислење ми се засили уште повеќе кога додека ја размачкував по лицето ми се појавија топченца, или лушпи да ги наречам од самата крема, што значи само ја размачкувам по површината, а не се впива. Имам уште еден тестер, ќе ја пробам уште еднаш утре, па до понеделник треба да се одлучам дали да ги порачам, тогаш е последниот рок. Очекував многу повеќе, и сега искрено сум meh, не знам дали да ја порачам целата колекција или да си ја земам само кремата за околу очи. Денес ставив од Teint perfektion од Балеа, и дефинитивно ми дава поразлично чувство, подлабинска, а не само површинска нега. Сакав да знам како е кај тебе, дали имаш ист впечаток, или можеби едноставно кремата не одговара на мојот тип на кожа?
Сесилија, да, ги пробав. Всушност само нив ги користам периодов. Мене ми одговараат, ми ја хидрираат кожата убаво, и дневната и ноќната, а инаку кожата ми е сува. Дневна ми е супер и како подлога под пудра, воопшто немав чувство на затезање откога ги користам. Ноќната исто, насабајле не ми е сува кожата. Единствено што не ми се допаѓа е миризбата. Мислам, мирисот ми се допаѓа ама ми се случува некогаш да ми солзат очите кога ги ставам, и дневната и ноќната. Првин мислев до околуочна крема е, ама не е, до кремите е. Не знам зошто, тоа никогаш не ми се случило ниту со една крема или шминка, немам осетливи очи, дали содржат премногу алкохол или што. Ама солзењето бргу ми поминува па издржувам. Таквото чувство на "седење" на крема на лицето јас имам со сите креми на Афродита, ниедна не ми се впива и затоа дефинитивно од нив се откажувам, а ете некому одговараат. Околуочна anew vitale е онака. Што знам, немам приметено некоја промена, ниту на добро ниту на лошо. Имав тестер од бб крема vitale и за неа сум некако неодредена. Убаво се прилагодува на тенот, ама мислам дека не вреди за тие пари. Има далеку подобри, па нема да ја порачувам. Исто зедов тестер од серумот yourh essential и за него можам да кажам дека за тие два користења ми се допадна. Убаво се впива и се чувствува кожата некако освежена, затегната. Секако треба повеќе да се користи, ама ете на некој прв впечаток ми се допадна. Тоа е. Јас мислам ако не ти се погодува кремата на првите мачкања, највероватно и не ти одговара. Јас со кремиве засега сум задоволна. Гледам во наредните кампањи одат нови подобрени верзии на кремиве, па кога ќе ги истрошам овие највероватно ќе порачам и од тие "подобрените", ако не се предомислам во моментот бидејќи и јас сакам да менувам. Се барам совршено нешто, да се задржам на тоа, ама ниту совршенство постои ниту јас можам без промени
http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201606 Веќе е ставена новата брошура
Кои се подобри, геловите на senses или avon naturals? Го користел некој гелов за туширање и како мириса? Фала
Јас да се пожалам од Биг Даринг маскарата. Мене воопшто не ми се допадна. За 2-3 недели ми се згрутчи, не ми дава таков ефект каков што треба да дава и чувствувам дека имам пајажина на очите, ми тежи, а не трупам слоеви воопшто. Никогаш повеќе овој производ. Спротивно на тоа, кремот Anew hydro advance ми се покажа супер.
@Glory мене лично поубави ми се геловите на avon naturals.Конкретно ова го немаам користено ама оние што досега ги имам користено ( она со роза и чоколадо, со ванила и слива ) ми беа преубави, и далеку подобри од оние на senses. Ако ги има користено некој спрејот за исправување на косата и спрејот за заштита од топлина да сподели искуство. Ги видов на попуст се сега па се мислам дали да си порачам. Имаат ли ефект или слабо? И за спрејот за заштита од топлина подобар е од оној на балеа trend it up?
Ја исправува да, стави на мокра коса. Мене ми ја исправува, не баш како пегла, ама има ефект.Тој за заштита ептен ретко сум го користела, ама има и тој малу ефект. Не се мисли.