Јас ги користам и сум презадоволна. @Adi888 фиксаторот е условен и ако се исполни условот може да се земе за 99 ден
http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201606 koj maslen sprej najubavo mirisa spored vas?
Мене 5 кампањи не ми стигна нето понудата.. Кординаторката прашала и рекле дека немало на залиха .. А кај некои што ги познавам има стигнато .. Ви се десило оваа ?
@ANGIE1 мене само еднаш нето понудата ми стигна и сега дури по 5 кампањи ми пратија па дури се зачудив
Порачката од четвртокот ми стигна навреме вчера а и нето понудата редовно стасува. Имав проблем одвај ја пуштив колекцијата АТРАКШН не ја препознаваше ама стигна и таа.
Исто и мене со изговор дека нема количински .. Само што мене само еднаш ми стигна и толку.. Па координаторот ми слика..
edno prasanje do pretstavnicite imase edna nijansa na karmin sto mnogu mi se dopagase mislam deka bese od karminite na ultra color nijansata se vikase creamy melon, ama vo poslednite 2-3 katalozi nemozam da ja najdam, dali veke ja nema i zosto?
jas licno sum zadovolna od kremata vo nea ima mali granuli i sum zadovolna posebno letniot period ja koristev koga bev na odmor,kozata mi bleskase i imase poseben sjaj
Za kogo kako,ocigledno uste ja nema vo mk,pobarav na youtube tamu ja poglednav.sfera cetka e toa,za feniranje,za vitkanje,za volumen itn..
@Sky-butterfly, пак те означувам, ама сакав да ти кажам дека веројатно ќе испадне твојот првичен впечаток, дека солзењето е од кремата за околу очи. Досега имам сменето многу креми, исто и маскари, и никогаш не сум имала ваква реакција, не ми се осетливи очите, а синоќа ставив и веднаш ми се појави штипење, очите веднаш почнаа да ми солзат. Истото ми се случи и сабајлево. Значи тоа трае неколку секунди, потоа немам никакви реакции, ама дефинитивно има некоја јака состојка во кремата. Погледнав на кутивчето и гледам прва состојка силикон, си велам којзнае и другите колку се штетни, не ни дочитав кога го видов прв силиконот. Ах, Биодевојка што ни направи со состојките (не ја тагнав, да не ѝ одземам време да го чита постот, ама нејзината работа и тоа што ни ја зголеми свеста за штетните состојки и нивни супститути е за голема пофалба)- веќе не користам шампони со силикони, дезодоранси со алуминиуми... За кремите не правев толку проблем, дали содржи или не парабени или силикони, ама кај оваа околку очи е на прво место ставен силиконот. Значи само навидум прави нешто добро, мазни, а всушност само камуфлира на некој начин. Инаку заборавив да кажам претходно кога те цитирав, и мене претставничката ми кажа дека ќе им ја подобрувале формулата и ќе ја менувале амбалажата, затоа и немало тестери од ноќната крема, чекале да пристигнат од новите. За пробување постојано нешто ново, иста сум, стално нешто друго сакам да пробам, да не случајно е подобро од претходното, не знам како некои со години користат исти производи (ова доколку некој се пронајде не е во негативна конотација, само се чудам и ме интересира), јас си ветувам кога нешто ќе ми се допадна дека пак ќе го купам и ретко си стојам на зборот.