@ocicka2014 На нога моментално е Aqua, на рака Gel Dazzle pink На обрачот со лакови, од лево кон десно, четвртиот е aqua, седмиот е sea breeze (aqua е еден слој, sea се два)
Девојки ако може брзо да ми одговорите зашто утре треба да го дадам каталогот по 89 се овие кармини имам 16 години затоа не сакам некој многу јак кармин ама и не неутрален да е пак кои од овие кармини е најдобар и се мислам помегу ред глам без блиц е ваков темен не сакам многу светли кармини па дали некој има искуство со овој❤
Ги имам оние црни со бел ќош, мислам сега или во следниот ги има, втора година ги носам океј ми се, 380 мислам ги платив ако не сум грешка. Тек сега осеќам некое олабавување на рачките ама ги убив од носење, сега сум во план да порачам нови
Пудра ,римел ,креми од Авон не! Шампон, балсам, лакови , парфеми и кармини да! Накит се наоѓа и по некоја чанта
Прекрасен е, стар е само лимитед ново пакување има, инаку најдобриот, а најевтиниот парфем Во лето продавам тони од него
Da vi gi pofalam ovie kremi mnogu se dobri,brzo vpivat, ubavo mirisat i hidratiracki se, kozata e meka,so zadovolstvo vi gi preporacuvam A vo k8 se evtini i imam novitet od sipka edvaj cekam da ja poracam
Серумот не е достапен, кремот ноќен е 550 денари, дневниот 590. Оваа серија од Anew e +35, немам лично искуство но се за комплетно обновување на кожата. Пред некоја година мајка ми го користеше само дневниот крем иако надвор од цифрата за која е границата на години и беше задоволна, се познава вратен сјај и живост на лицето, сега е корисник на Anew Ultimate. Одбери крем прво според потребата која ја имаш па потоа спрема годините, а што се однесува до серум, доколку ти треба корективен ти го препорачувам anew clinical absolute, ако ти треба серум за корегирање на ситни мимички и подмладување - anew youth power. Кој и да е, нанесуваш на чисто лице пред кремот.
Sakam da prassm dali vo mk katalozi go ima LITTLE LACE DRESS.ako da,zbor dva kakov e.ovde sto grebnav mn mi se dopadna..
Ќе го има не од следна, од К08 и прекрасен е, јас го земав од специјална понуда за менаџери пред 2 кампањи и сериозно се заљубив, од сите dress до сега, овој ми стана омилен
Дали можите да ми кажете мислење за перлите и за руменилото и бронзерот ( Modern romance ) кои се подобри ?