Ај некој што има каталог број 7 да ми каже колку пари е мицералната вода за лице,ББ мат кремата и кармините на колортренд.
Мене ми се погодени, имам две нијанси од нив. Имаат предобра хидрација, уште поубав мирис и долготрајни се.
http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201607 Кои од овие лосиони е убав ?
TTA - in love искуства? Го има некоја парфемот? Ме интересира дали има тежок мирис исто како овие зимскиве парфеми или е посвеж?
@Jenniffer Преубав! Далеку посвеж од сите останати ТТА, тотално пролетно и весело мириса @xxAngelxx Јас сум задоволна од мицеларната вода, супер е за цената, пријатна е, нема мириси во неа и сл додатоци. @Leo-nora Кои поточно? Линкот е од цела брошура, за страна да подесиш треба да има плус PageNr и цифри, на која страна се?
Која од пудриве би ми ја препорачале, која е подобра според вас ? Немам користено пудри од авон досега сега гледам на попуст се, па се мислев да порачам една.
@Paolita јас ја имам nude нијансата, од матирачките пудри. Ја користам за преку ден и добра е. Можеш да си ја земеш ама нема некоја голема покривност, тоа да си го имаш во предвид.
@xxAngelxx јас ја користам..супер е, ваде нечистотија...и приметив дека лицето ми е нежно. Што е најбитно не ја суши кожата.
@Leo-nora Не правиш грешка со ниеден од нив, е сега само кој мирис повеќе ти годи Јас од сите го бирам какото, ама и јасминот ми е преубав
Дојдов да ви кажам дека новиот фиксатор е одличен. Излегов во 1 на кафе и стандард шминка, пудра маскара и и туш и ај реков ќе се прснам, луѓе ми стоеа фискирани околу 7-8 сати, си дојдов дома дури во 7 вечерта и не ми беа ни мрднати, јас сум презадоволна, се покажа како одличен.