Кажете чаре за четката за течна пудра, мрсна е никако не излегува. Ја ставив во вода и сјај да кисне, ќе видиме до утре што ќе биде. Мислиш маргарин има на неа. Пената од нутра ефект многу ми се разводнила се изненадив.
Девојки знам дека многу е пофален гелот за лице од бел чај, ме интересира за каква кожа е наменет? Сакам да го порачам...?
Си порачав шампон и балсам 2 во 1 со грејпфрут и маракуја од 700 милилитри. Кога ќе стаса ќе се пофалам
Ја користи ли некој оваа цц крема на авон Сакам да си ја порачам, но прво да слушнам критики/пофалби.
Mene voopsto ne mi se dopagja, celo lice mi se naprai so bubulici samo djabe frlanje pari za ova katastrofa e
Јас ја користам. Не покрива многу ама баш ми е лесна на лицево и плус пријатно мириса. И покрај тоа што не покрива многу ептен сум задоволна а и евтина ќе е во к07
Мене ми е баш добра оваа цц крема ..ако имаш нормална кожа не ти го мрси лицето ..и не покрива многу...јас ја користам како подлога за пудра и тоа само во пролетен и летен период, затоа што на зима ми е некако не многу хидратанта и многу ми се суши лицето...