Одлични се Ја го имам црното од хроматските моливчиња и супер ми е Ги препорачувам добри се вредат за толку пари
Од парефмите на кристијан лакро кој најубаво ви мириса ?Го знам мирисот на црвениот ми треба мислење за другите ?
Ја пробав пената за самопотемнување и многу сум задоволна, не остава ниту флеки ниту не изгледа лошо на кожата. Се добива некоја мед нијанса на телото. Ако сте заинтересирани ќе напишам пост на блогот со пред и потоа слики.
Prezadovolna sum mnogu e sobra ja pravi kosata meka i mazna,ja pravi kosata pojaka, ja pothranuva kosata i ima ubav miris, jas sega vo k8 tri kje poracam sega edna mi se potrosi,ja vo k7 kje go poracam i samponot od 700ml za 169 den. Ja prezadovolna sum gi preporacuvam so zadovolstvo
Пак јас да прашам нешто Кабуки четката добра ли е за нанесување на руменило, бидејки во каталогот пишува дека е за пудра во прав и бисери?
Мене ме интересираат бисериве за лице, сега се 449 случајно во наредниот К8 да не се поевтини, па да почекам до тогаш со нарачка?
Во к8 корективните и сјајните се 399 а бронзените се 499 еее @alisijad кај беше минатиот каталог беа 260 ден
Гледaм упaтени сте сo цениве кaбуки четкaвa е 329, пoевтинa билa или oк и е ценaвa? И дaли е убaвa кoј јa имa дa ми кaже
@anastasijaki ако ти е за руменило, земи си ја закосената четка. Сега ја има и како двострана. Јас ја користам некој период и е супер, мека и нежна. Немам приметено да паѓаат влакна од неа.
Имaм зaкoсенa нa Аурa, aмa ич не ми делувa убaвo нa oбрaзите, пoтемни руменилa ги истaкнувa мнoгу и прaви кo непрaвилни фoрми нa oбрaзите. Не сум зaдoвoлнa ич. Сaкaв нештo вo вaквa фoрмa зa пoприрoднo дa делувa руменилoтo