@anastasijaki мислам дека @CirezD може најмногу да ти помогне. Јас имам кабуки на Мејбилајн, многу оддамна, ама ја користам за камена пудра.
Се надевам дека прашуваш за таа новата бб крема што е. Јас ја имам таа со мат ефект и супер е. На почетокот признавам не ми се допадна баш ми се чинеше дека е премногу мрсна ама потоа сфатив дека јас премногу нанесувам од кремата, затоа ми се чини дека ми го мрси лицето. Ти ја препорачувам да си ја земеш, супер е. Бисерите ако не ти се итни, можеш да почекаш обично на 3-4 каталози ги намалуваат и на цени од 259/269 денари, така нешто.
Минимум до 269 ми се чини дека паѓа, ама океј е за до максимум сегашнава, 329. Ја продавам солидно, гледам за руменило ти е и избегнуваш закосена. Разликата е што закосената следи коски односно линии на лицето, а кабукито ти ја контролираш, нанесува доволно и природно. Клиентите ми се задоволни од неа
Balsamite se nameneti za usta,lakti i zanoktici ova od maslinka e super ubavo mirisa i hidratira go koristam besprekorno A krema za suva koza e od maslinka ja koristev ubava e ali sega mi e zdosadena Eve na mg mozes kaj clenkata poevtino da ja zemes,ako si od skopje http://mojagarderoba.mk/items/kozmetika/297808/krema-za-lice-od-maslinka
@anastasijaki, кремата со мед и млеко е океј како за сува кожа (и многу убаво мириса) но сепак немој да очекуваш чуда- баш колку пари, толку музика Штом сакаш да земеш крема од Авон, јас би ти ја препорачала сината Nutra effects, мене многу ми се погоди, цела зима ја истерав со неа а имам многу терсене кожа склона кон црвенило и лупење. Јас лично не сум баш најзадоволна од балсамите, за тие пари од секоја аптека можеш да го купиш балсамот на Melem кој навистина е преквалитетен.
Бaш јa гледaв кремaтa иде вo кoмплет сo гел зa чистење лице aмa тoј е зa мрснa кoжa, a вaкa кремaвa е 360. Не е скaпa вo секoј случaј. Веќе не знaм кaкви се не креми прoбaв и ниеднa не ми е дoбрa, се стегнaтo гo чувствувaм лицетo, пa рекoв дa прoбaм некoјa oд aвoн
Ако не се брзаш, почекај и види колку е во наредниот каталог зошто оваа крема вообичаено е околу 250 ден Инаку, немај галје за гелот, наменет е и за чувствителна кожа. Исто така, ако си во можност, јас би ти го препорачала и пилингот 3 во1 што е на страна 188- мене многу ми се погоди!
@anastasijaki јас овие креми не ги сакам за лице. Повеќе ми се како сенаменски ,да се шлапам по раце , по тело. Инаку често се намалени на 99. Јас сум како што вели и @Nausicaa да си земеш од гелот или дневниот на Нутра. И јас ги користам и сум ептен задоволна. Обично се околу 250.
@anastasijaki Балсамите се добри за сува кожа, на пример за лакти, за уста за се се наменети. И премногу помагаат за херпес.
@duffi eve kremot naturals za lice od maslinka ovde e 100 den. http://mojagarderoba.mk/items/kozmetika/297808/krema-za-lice-od-maslinka
Не сум корисник на naturals кремите Балсамите ми се одлични, со маслинка ми е поомилен поради мирисот, како што кажаа девојките, раце, лакти, усни, херпеси итн, супер се. Ги начекав за 29 ден минатиот пат, си опремив залихи Од кремите, зависно кожа и потреба, anew или nutra effects ти препорачувам. @Winter Lady Сеа си перев четки па ми текна на тебе, имаш погоре пишано, никако сјај не и ставај на четката зашто после треба на лице да ја ставиш, јас редовно во бекутан и водичка ја оставам да покисне 5-10 мин, после само плакнам и е пододбра од нова, бекутанот се вади и мириса преубаво после четката Без разлика дали од течна пудра, руменило и сл.
иЧ НЕ МИ текна на тоа, баш ке пробам, пошто 2 дена ми стоеја во вода и сјај.И пак не се исчисти ко шо треба.Мислиш во маргарин е била ставена.
За мрсна кожа.Иако и други можат д аго користат со комбинирана.Предобар е за о лето посебно, не се ни потиш од него.
Виолетовиот е многу добар, интензивен мирис на јасмин, баш е како скап вечерен парфем. Го споредуваат со Pure Poison од Dior. Мене ме потсетува на Alien oд Thierry Mugler.
Денес ја пробав новата течна мат ideal flawless пудра со aqua matte технологија и можам да го кажам следново: полесна пудра до сега на лице не сум нанела, ја носам веќе 3 часа на мене и првово искуство ми се допаѓа. Покривноста и е средна, мириса преубаво нежно, а чувството е како да сте нанеле крема и ништо повеќе. Ќе биде пуштена во продажба во К08 и достапна во 5 нијанси. Јас ја пробав nude и супер ми се вклопи. Исто, допрете си го лицето после нанесување, помазно здравје Е сега едвај го чекам коректорот ideal flawless новитет во К08 да го пробам со надеж дека ќе биде подобар од до сега познатиот течен.