Јас го користам. по 6-7 пат го порачав, имам големи подочнаци и ми ги покрива, јас сум презадоволна многу ми се погоди на мојата кожа.
@alisijad козметиката од колортренд е поточно наменета за тинејџерска кожа, затоа и си мислев дека производите нивни немаат којзнае колкава покривност. Течните пудри не им се добри, како вода им се исто така и маскарите за ништо не чинат и брзо се сушат. Додека јас од камената пудра, моливчињата и кармините сум добра задоволна, па и од коректорот покривен е и барем мене не ми се собираше под очите, што ми беше случај со еден друг нетечен коректор. Е сега мене лично не ми се допаѓа тоа што немаат избор на повеќе нијанси, туку само две. Јас ја земав потемната и ми беше ептен темна, ако си бела мислам дека посветлата нијанса ќе ти биде добра, пробај си ја. Еве уште некоја слика од к9, ако ве интересира за некој производ прашајте ќе сликам
@resesenka каталогот моментално не ми е тука, ќе го земам утрре ќе ги сликам парфемите и ќе ти пишам цена на сетот за веѓи.
Делот со парфеми се однесуваше на членката @InnaR биодејќи таа праша пред тебе, искористив прилика да и одговорам и нејзе. Утре ќе добиете сликички.
јас лани земав и ги вратив. Многу слаб материјал (да не речам прозерен), немаа корпи за гради што се изненадив