Лани еден модел беше прекрасен како танкини и тоа одлично се продаде. Сега и јас им се мислам на едни целосни од идна мини брошура пошо сум пребела и стомак обавезно ми гори, ќе чекам да видам од некои дали ќе имаме за око во канцеларија односно како изложен материјал па да одлучам Ако ми донесат, ќе ти сликам и известам
На моќ. Елегантно и женствено, не е пресилен ниту нежен. Нешто измеѓу, мене лично многу ми се допаѓа, иако мислам дека не е летен, освен за вечерни настани.
Denes mi stigna porackite od k7,a k8 go imam uste koga poracav k6. Go razgleduvav k8 ima mnogu popusti, evtin e,ubav katalog A k9 go gledav voopsto nisto nema se e skapo nisto ne me fati za oko, cisti gluposti,nisto ne mi se dopadna, Katastrofa e Od site ovie sto mi stigna,samo mi se dopadna ova labelovo za usta od neto ponudata tolku
Женски дa ве прaшaм, вие штo сте зaчленети вo aвoн, кoи денoви се пуштaaт нaрaчки, зa кoлку стигaaт. Пoрaчaв уште пред 10 денa и уште ништo немa. Или девoјчевo oд кaј штo пoрaчaв е несериoзнo или не знaм штo a тoa штo пoрaчaв ми требa зa викендoв
Четврток и понеделник се пуштаат порачките. Порачките од понеделник стигнуваат во четврток, а порачките во четврток стигнуваат во вторник. Прашај ја кога порачала или дали воопшто пуштила порачка, последни денови се од К7
Девојки некој ја има пената за самопотемнување? Јас ја нарачав ама ќе ми стигне во среда па се мислам може ќе биде добра да нарачам пак додека трае каталогот.