avon superextend winged out mascara сега сто е на попуст 139 ден дали сте ја користеле ? Како сте задоволни сакам да ја порачам .
Денес ми стигнаа порачките. Го порачав коректорот и пудрава од фокусот. Коректорот е предобар за црните кругови околу очите, густ е тоа најмногу ми се свиѓа, покрива повеќе од доволно. Пудрата е многу течна, за покривање ептен малку покрива скоро ич, како што и пишува во каталогот исто така веднаш се впива во кожата.
Vo minatata poracka od k07 ne mi imaa prateno nikakov katalog i sega koga ja otvoriv fakturata od ovaa poracka sto treba vo vtornik da mi pristigne gledam deka povtorno nema katalozi i sto treba da pravam mi ide da se otkazam od avon veke mi se smaci od ovie raboti ili nema dovolno zalihi od proizvodite ili nema katalozi . I sega jas od k09 so koj katalog da pravam poracka zasto nikoj neke vo elektronska forma a odgovorot od mojata pretstavnicka bese pa za da napravam profit treba da si poracam sto bile 49 denari za katalog vo sporedba so profitot sto sme go zemale . ama profit katastrofa . I zasto da poracvam katalog koga mi sleduva a i za tie klienti sto si gi imam dovolno mi e eden . Zasto da poracuvam
Neznam koja im e logikava sto na nekoi im prakaat a na nekoi ne . Koga ke razmislam podobro vo gradot kade sto ziveam sekoja vtora e zacleneta . Pa nema katalozi ???? NAVISTINA MISLAM DA SE OTKAZAM ne mi trebaat dopolnitelni nervozi prvo koga treba da objasnuvam zosto im gi nema proizvodute a si gi ocekuvaat . A sega i da se pravdam zasto ne mi pratile veke dve kampanji katalog
Ти следува од секоја понаредна кампања, на пример ако правиш од 7ца и не порачаш брошури, ти даваат од кампања 9, а од к8 теба да си порачаш. Логиката која не ти е јасна е следнава, секоја брошура се принта во Полска, затоа што кај нас нема индустрија со страници кои може да мирисаат. Потоа од Полска, компанијата плаќа превоз и ги носи до Мкд, а потоа во вашите кутии. И сакаш да ми кажеш дека се ова не е вредно за да си платиш 49 денари? Со брошурите сами правиме продажби и дефинираме %. Јас редовно порачувам 40 брошури, самата порачка ми ги покрива, е да, треба да се потрудиш за да заштедата е 4200 а не 200 денари Тоа што ти си успешна со 1 брошура, е големо браво за тебе, ретки се таквите претставници, ама таква е политиката за сите, порачај си брошура, понуди си на клиенти и оствари сума за да таа брошура ти е покриена, да не ја плаќаш ти. Ако на сите им следува како што кажуваш ти, тогаш ќе се оди само во минус, а никако во профит, за жал Секакви претставници сум видела, не порачува брошури, ми бара, му давам 3 кампањи по ред и ми враќа "ааа па така да разгледам не за да правам порачка". Е извинете, тоа е платено од моја заработка односно од мои пари А доколку, се случи да снема залихи на брошури што знае максимум два пати годишно да се случи при масовна побарувачка, ќе си се договарате со координаторот да ви помага околу тоа.
Ova mislam samo vo mk go ima so brosurite da se plakaat,ovde gi davaat bez pari,koga i da zemam katalog ostanuva kaj mene bez razlika dali sum poracala nesto ili ne.nekako pologicki mi e da se besplatni.
Ako ti stigne vo vtornik k10 kje mi kazes nekoj ceni na nekoi proizvodi, kas kje pustam vo cetvrtok poracki
Ми стигна прстенот кој менува боја по расположение Мене цел ден плав ми е На колешката менуваше во зелено
Bravo za tebe sto poracuvas 40 brosuri . Jas se prasuvam ako poracam na kogo da gi dadam zatoa sto sekoja vtora e zacleneta vo avon . Jas se zacleniv cisto poradi sto poracuvav mnogu za sebe a ne za zarabotka . Mozebi ne ti e losa idejava da probam i jas so 40 brosuri pa koga ke pocnam so zarabotka ke dadam otkaz od na rabota . A koordinatorkata mi e katastrofa pa ako mozes kazi mi dali mozam da ja promenam
Јас сум задоволна најдобра после портокаловата. првпат го гледам ова, како се вика прстенот да го барам, немам поим кој каталог е ако е К8 мислам дека го немам гледано, само фокусите ги изгледав. @Rabbit potvrduvam za senkite, predobri.