ubavo e go zedov jas vejke go imam samo sto ne e lesno za vednas da go naneses bidejki sepak e stik i kafeavoto ne e bash kafeavo tuku nekoja rozeva nijansa
зачудувачки да, розевото го имам мислев ќе е прејако очигледно, супер е нежно и дискретно, кафеново го пробав на рака, не е темно, некако океј таман е, лично за мене, има светки ама не е пребодливо во очи
Овие четките што ги има во фокусот 8 дали се истите кои што се продаваат и во каталозите? Баш се исплаќа да се земат четките, само ме интересираше дали се истиот квалитет како и тие? Да не се некои шкарт па џабе парите
Ја пробав ББ кремата денес и сум импресионаирана! Ја нанесов директно на лице без никакви бази или креми, дава преубав полумат финиш, има слаба покривност колку да изедначи тен јас не користев ни плус коректор затоа што ми беше сосема доволна. Не наесов ни камена пудра и поминаа 4 часа и сеуште не сум светната во лицето. Ова е прв впечаток ќе продолжам да ја користам и ќе напишам пост на блогот.
@resenska Кремите од 400 мл. се сите по 159 ден. Кремите за раце сите по 89 ден. А, геловите за раце ги нема. Поточно, таква страна со понуда нема. Три пати го разлистав каталогот не најдов таква.
@Beauchamp може ли да ми кажеш колку е прстенот кој го имаше постирано Џој. Видов дека го има во К10. Фала
360 ќе биде прстенчето Сликнав понуди, само многу споро ми се прикачуваат сликите нешто интернетот може да ми е слаб, па кога ќе ги средам ќе ти ставам тука
@joy1 еве го бронзер стикот - Glowing Nude. Не е лошо. Ама па не е ни нешто посебно. Исто како кармин седефаст да си ставила на образите. Го порачав и новото двојно руменило. Ми се допаѓа трајно е и пигмментирано. За џабе пари ќе го користам сигурно додека не ми здосади.
Јас искрено го зедов за на одмор,тен кога ке добијам.Вака сум скроз бела неверувам дека добро ке ми седи.Руменила само камени сум користела.Течни,како стик никогаш