http://postimg.org/gallery/1orvt1rw/f04c4ca7/ Еве неколку понуди од К10. Ако сакате уште нешто ќе сликнам
Моментално го користам овој путер за тело од планет спа, мене многу ми се допаѓа пред се мирисот, многу се задржува на телото, дури и пижамите ми мирисаат. Пишува во каталогот дека е за сува кожа, и е регенерирачки и потхранувачки. Во путерот има гранули од масло. Еве два-три пати имам ставено од како ми стаса, и кожата ми е помека и по нежна.
@CirezD ovoj flaer ima 15% fiksen popust, lili ako do utre soberam uste okollu 100 den da imam 3 500 da ima 20% popust,moze da mi oobjasnis?
ejj aj ako moze nekoja neka mi kaze sifri za parfemot od motivaciona lase i black ve molam nemozam da otvoram netbrosurata a nemam katalog vo mene
Новиов коректор ми е предобар! Доста е густ и стварно покрива. Ја земав посветлата нијанса и ме изненади дури, очекував полош ефект Вреди за тие пари и среќно откритие ми е сеа
Pustiv poracki,vo vtornik edvaj si gi cekammm Kje dobijam k10,fokus,neto ponuda,mini brosura, flaerce i naracanite proizvodi ...
Сега ја отварам кутијата со нарачки. Да распоредам за клиенти па ќе постирам тука за ЦЦ моливите. Едит: Презадоволна. Кој сака да види можам да му пратам да види како покриваат. А богами покриваат. Трите кога ќе се искомбинираат поктиваат супер. Нр се мрсни не се тешки и кожата делува природно.
Edvaj cekam porackite da mi stignat vo vtornik,za mene poracav: 3 maski za kosa so arganovo maslo, 2 srpeja za telo od kalinka i borovnica 3 kremi za race 1 krem od 400ml za lice,race i telo od sipka 1 losion za stapala 1 tecen sapun za race Tolkkuuuuuu edvaj cekammmmm......