Наочари за сонце не ми стигнаа вчера. Од к10 задоволна има ефтини работи а хит во к9 ми се 2за399 планет спа 3 комплети ми порачаја досега.
Го нарачав и маслото Miracle Glow. Имам сува кожа. Можам да ви кажам дека е нешто феноменално. Се впива брзо, иако кога го ставате на рака се осеќа мрсно на лицето не остава мрснотија. После 5 -10 мин лицето добива свежина. Над него ставив и CC крема бидејки во лето не ставам пудри на лице туку само CC и ББ и е прекрасна подлога за шминка.
http://www.avon.ba/PRSuite/static/p/img/large/1189177.jpg Го има ли во следните броеви и која цена е?
Може линк од полски (или не знам каков )Авон беше што ги има наредните броеви што кај нас уште не се излезени
@CirezD moze da mi objasnis nesto Koga pustiv poracki od k7 ja plativ smetkata elektronski, i ne legnale parite, i sega nemozam da pustam poracki od k8,sto da pravam?
Ќе се обратиш во банката. @mila.s Преубави се, колешка ги носи, се заљубив, ги пишувам во наредна порачка и јас
jas go imam probano i ne mi e bash naj naj, jas ne bev zadovolna vo sporedba so ostanatite nema golema trjanost
Јас го имам розевиот и саат-два му е трајноста. Некаде читав позитивни критики за плавиот не можам да се сетам точно каде. Го имам мириснато и навистина е преубав, баш онака летен. Гледам на намаление 300 денари, па дефинитивно ќе го порачам, колку пари-толку музика, за преку лето ќе го биде.
jas go zedov zeleniot sparkly citrus i scent essence lime verbena dvata se letni i se super traat povejke i gi ima vo letokot od ovaa kampanja koi bilo dva za 499
Знам за тие парфемчиња, јас имам едно и ептен свежо мириса како лимон а и трае, си го чувам за ова лето, дали 2 пати сум се прснала од него. Го добив на подарок лано летото од Авон заедно со несесер, инаку не би го порачала, премногу се мали.
Jas go koristev...ubavo mirisa,ama ne e traen voopsto.Mi sr cini dur izlezam od doma i tolku od nego.Go imam koristeno i beliot ...toj e beter...trajnost nula! Ne bi gi preporacala
Scent essence kakvi se parfemcinjara,trajat li?koj vi e najubav?ima 3 za 16 evra,se mislam dali da zemam?