Vo italijanskiot katalog,sto grebnav mnogu ubavo mi mirisaat,ima 6 mirisi,neznam za koj da se odlucam
Сум ги пробала цитрусниот и еден кој го нема во флаеров сега, не му знам име, со сиво беше и паковката и самото парфемче, двата имаат трајност од неколку часа, 3-4 некаде од прилика највеќе. И двата тие се свежи, летни, лесни, пријатни, другиве не сум ги ни помирисала.
Девoјки дa ве прaшaм нештo, сaкaм дa ги пoрaчaм бисерите oд к9 , и нели имa услoв дa се пoрaчa и нештo другo. Дaли мoже тoa другo дa е истo тaкa прoизвoд зa кoј имa услoв зa дa е пo тaa ценa?
Не, треба да биде производ без услов. Ама може да ти излезе претставничката во пресрет. Јас не го исполнувам секогаш условот. Ама редовно порачувам, па не ми прави проблем.
Дали може да ми кажете колку се производите за сончање и после сончање во наредниот каталог? Мислев да ги нарачам од овој, ама се мислам да не се поефтини нареден пат, а не ми се итни... Конкретно за 50спф од тие за сончање. @resenska?
Oд спрејoвите зa телo кoј би ми гo препoрaчaле, кoј мирисa убaвo? Не знaм штo другo дa пoрaчaм кo услoв зa бисерите пa aј викaм спреј, бaр убaвo дa мирисa
Во К9 : Тие со 50ка фактор од 150 мл. се од 310 до 340 ден. Има и мали од 50 мл со 50 фактор, тие се по 230 и 220 ден. А, тие во плаво пакување за после сончање се сите по 160 ден. Во К10 : Крема со 50 фактор, од 50 мл. е 180 ден., истата со 50 фактор али од 150 мл. е 400 ден., и уште една со 50 фактор од 150мл. е исто 400 ден. А, од тие за после сончање намалени се само спрејот и светкавиот лосион на 180 ден. Повеќе ти се исплати во К9 Според мене траен е колку за до ваму таму, преку ден, од прилика до 3-4 часа. Повеќе не очекувај
http://prntscr.com/bec5bl дали овие ножички се добри за веѓи? и како сте задоволни со оваа чупалица ?http://prntscr.com/bec5eu
Од Авон користам само серум за испукани врвови и од тие спрејчињата за тело- и тоа исклучиво кога се намалени! За другите работи не ми се прави ќеф. Побрзо би си купила нешто од парфимерија од колку од каталог.
Јас денес ги пуштив, вторник ќе си ги земам. Жал ми е што не го исполнив условот за комплетот персив ама тоа е. Си го нарачав пур бланка, тој плавиот и тоа. После ми текна дека можев и еден пилинг да земам, пример тој плавиот беа доста намалени на 89 а и бавно се трошат. Розевиот ми е уште пред две години и при крај ми е. Можев и маската за коса плавата таа 99 денари да ја земам и еден гел за миење лице ама ајде друг пат.
Јас ич не сум задоволна од новата пудра , незнам како и беше името. Како вода со боја е , воопшто не е покривна и остава некој чуден мат ефект .За тие пари ќе си купев бб крема .УЖАС! Ја измешав со друга пудра , па добра е колку толку .