Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Авон и нивната козметика

Дискусија во 'Лице' започната од lovely-girl, 15 февруари 2012.

1. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Според мене најубаво мириса розевиот,или жолтиот,а најубав во функција ми е жолтиот,дава сјај,а лилавиот е за затегнување на кожата,розевиот е за нормална кожа и за хидратирање.Па би ти го препорачала,жолтиот.
    И да одговорам на Markusa2:
    Да,може да се прави порачка,ама зависи во кој регион си,ако си од некој од регионите што имаат екстра порачка во среда,тогаш се доплаќа 30 денари.Пиши ми го регионот ќе ти кажам дали се доплаќа нешто или не. :|

2. temjanuskaaa

temjanuskaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    773
    Мене најубав ми е жолтиот т.е златниот така да тој ти го препорачувам

3. pravnicka2

pravnicka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    333
    Дали часовниците од авон пропуштаат вода?Знае некој?!

4. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Да,часовниците не се подлежни на вода,прпуштаат и не примаат рекламација доколку доаѓаат во контакт со вода.

5. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Кој и да го порачаш нема да згрешиш,многу се убави.Јас ги имам пробано розевиот и жолтиот,а и кремите вакви,многу убави производи се редовно си порачувам. ;) :) :)

6. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Добиентие производи можат да се вратат ?

7. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.386
    Допаѓања:
    18.022
    јас мислам дека може само треба да се врати одма кај претставникот ама не сум сигурна :)

8. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Исто и зацврстувачите за нокти природна катастрофа се.

9. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Зависи зошто сакаш да го вратиш,ако е дефект од таму или осип тогаш да,ама ако не ти се погодила нијансата на карминот а притоа ти испратиле точна шифра не,или ако си ја згрешила шифрата не.
    Пиши за што ти е па ќе ти кажам. ;)
    Незнам зошто толку ги критикувате,мислам јес,има многу поубави за тие пари лакови за разлика од лаковите на авон,ама не се толку лоши.А за зацврстувачите,ќе прокоментирам само за два,кои само тие досега сум ги пробала.Оној синиот,за да не се луштат ноктите,е навистина катастрофа,веднаш се лупи и тоа цел слој на нокотот.А за овој розевиот,новиот што беше во минатата кампања,е супер,еден слој недела и повеќе ми држеше и не ми се излушти воопшто.Побрзо ноктите ми пораснаа. :D Значи најубавото нешто за зацврстување на нотките.Вреди да се проба,и пак јас ќе го порачам,едноставно е преубав. :!:

10. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Баш за синиот мислев,ноктите ми се лупат и во каталогот пишува против лупење и кршливост заради тоа и го земав ама исто како што кажа се лупи веднаш.

11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Дали знаете со каков квалитет се машките часовници?

12. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Само ова искуство знам да го споделам.

Другарка ми нарача рачен часовник околу 1200 ден., од Авон.
    Со него доби и гаранција, мислам околу 6 месеци или 1 година, не знам точно.

И часовникот и се расипа после 2 месеци, па го прати таму на рекламација. И го вратиле одма со образложение дека расипаното не спаѓа во гаранцијата.
    Можеби навистина било така, ама ако си купиш сат од некој саатчија, ако имаш проблеми, многу брзо и лесно ќе ти излези во пресрет да го поправи саатот. :)

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    фалати многу,најдобро е да не купувам од авон,квалитет рамен на битпазар за 300ден часовници.

14. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Не знам точно, ама се жалат дека брзо им потемнуваат. :?:

15. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Не порачувај,катастрофа.Јас зедов часовник и ми се расипа по 5-6 месеци.Не го враќаат.И цирконите попаѓаа,и селиот се расипа,не примаат рекламација а имаат 2 годишна гаранција секако(ама како и да е ќе ти кажат дека тоа не е во гаранцијата наведено)и на крај за 1500 денари ќе купеш часовник што вреди да го наречеш часовник,а не ѓубре. :x

На vitomir му/ѝ се допаѓа ова.
  16. BKnowles

BKnowles Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    Производи од Авон не користам нешто многу,само гел за туширање,одвреме на време шампон,крем за стапала,а шминки не,имам пробано и не сум задоволна,за истата цена има поквалитетни. Меѓутоа, не бев при пари и гледам камена пудра за 180 ден,намалена од на 300 и стварно најдобрата пудра што сум ја проббала во живот.Пред тоа користев или макс фактор или римел.Звучи чудно но оваа ми е подобра,покривна е и го измазнува лицето многу поприродно изгледа.Баш на форумов гледав дека нема некои мислења за пудрава и стварно се зачудив,затоа што пудрава е прекрасна.Овој месец цената и е 199 денари.Изгледа вака, еве ја пудрата:

Прикачени фајлови:

• prod_1146776.jpg
      prod_1146776.jpg
      Големина на фајлот:
      38,5 KB
      Прегледи:
      196
  17. kate-goldy

kate-goldy Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    6
    Јас ја користам нивната козметика и горе доле сум задоволна.Ги порачав новите креми од Ању па ќе ги пробам да видам дали вредат. Инаку го обожавам гелното моливче за очи не се брише и многу долго трае, насабајле ставам и навечер кога мијам лице уште го имам, што кај другите моливчиња за очи без разлика од која марка се, се бришат. Ги имам поголемиот дел на парфеми и барем мене ми траат или можеби дека и многу ставам :lol:

На MeSofija му/ѝ се допаѓа ова.
  18. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Специјална понуда беше , нема веза ми рекоа веќе дека не бидува .

19. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.866
    Допаѓања:
    11.395
    Девојки како сте задоволни од серумот за коса сега што е 199 ден, и кој е подобар со зеленото капаче или со синото, или пак ниеден не го бива :?:

20. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    И двата серуми се убави, ама мислам дека сините се погусти и подобри (тие со арганово масло).

Премногу убаво мирисаат, ја прават косата многу сјајна, поздрава, пожива, ја заштитуваат од надворешни влијанија.
    И вредат за парите (баш сега ти се намалени за прв пат на 199ден.), зошто траат долго. :)

Само ја мрсат косата побрзо. (Сите силиконски капки ја мрсат побрзо)

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.