Kalinka i mango,borovnica i orhideja se super gi preporacuvam denes mi stina pogore na slikata I zelen caj e najubav ubav enegiziracki miris Ne go poracav sega posto go imav poracano pred nekoku meseci
Ванила и сандалово дрво, калинка и манго, слива и ванила. Тоа од орхидеја и боровинка многу на алкохол ми мириса.
@cooll Нагласено е и во самата брошура и всушност така ја промовираа, летна, лесна, слабо покривна. Или шо би рекла јас, за тие што ставаат пудра за до продавница )) Некому што нема што да покрие, а сака да изедначи само ќе биде одлична, инаку е далеку од покривност доволна.
Не знам за другите ама мене воопшто не ми траеа спрејовите за тело, дали пет минути а воглавно и ми имаа некој чуден мирис на алхокол. Како и да е. Инаку од калинка и манго, слива и ванила, роза и праска, јасмин мене ми се допаѓаат. Се сеќавам пред 2 години ако не и повеќе, кога имаа овошни спрејчиња за тело од јагода, калинка, малини, имаше еден знам од темјанушка многу убав, по 125 милилитри беа, цената и се движеше знам околу 200 денари ама не мирисаа толку на алхокол и имаа навистина некоја трајност. Штета што ги сменија.
Задоволна сум посебно од: Кремите за раце, Пурбланката од која сум воедно и зависна, па и моливлињата за очи не се лоши, геловите за туширања исто.
Дечки дали го има некоја новиот каталог да ми каже часовникот комбинација сребрено-златно колку е? Ако не е намален да го порачам сега... На 124 стр. е во тековниот каталог.
Колку што видов во наредниот каталог го нема тој часовник ЕДИТ: http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201609 К9
Дали во К10 ги има новото масло за лице-еликсир, и 7во1 лосионот за тело на skin so soft? И ако ги има по која цена се.
Дали некој ја има вагата за мерење? Јас ја нарачав ама нема инструкции на македонски, не ми е јасно како може да нема!
Верен корисник сум на Авон доста производи имам користено, ги немам пробано лакчињата што де со гел ефект во план сум да си земам некое па ако има некој искуство да го сподели.
. Јас ги користам, не се разликуваат многу од обичен лак само што имаат сјај. Иначе мене не ми се лупат веројатно заради тоа што пред да се лакирам си ставам од безбојниот лак за зацврстување.