Феминки, ако некој сака LITTLE BLACK DRESS 50ml + подарок LBD парфемиран лосион за тело = 460 денари, повелете
Јас дојдов тука да се пожалам. Пред некое време го порачав Атракшн парфемот. Леле луѓе катастрофа. Не го чувствувам ни ко ќе го нанесам на мене, а за подоцна воопшто не правам муабет. Како со вода да сум се испрскала. А имам порачувано и парфеми од 350 ден.и биле 1000 пати потрајни од овој. А баш имав големи очекувања. Не знам, можеби некоја од вас има поинакво искуство со парфемов. Еве на пример, на сестра ми и се допаѓа многу. Мене ме разочара.
Не можам да ти кажам точно за овие, но мајка ми ја користи таа од калинка (од истава линија) и презадоволна е. Претходно и’ имав нарачувано Anew, но од овие е позадоволна, иако се далеку поефтини. Чувствителна кожа има и е проблем да најде блага крема, но од оваа нема никаква иритација и баш убаво и’ изгледа лицето. Порачај си, за тие пари нема да згрешиш.
jas ja koristam zoltata Nutra so 3F15 i prezadovolna sum i dava na kozata poseben sjaj a inaku komsikite mi ja zemaat plavata Nutra tie epten se zadovolni od nea.... samo pozitivni komentari za kremite na Nutra a plus za tie pari epten dzabe se
Imav tester,mirisot ne mi se dopadna mnogu i ne go zedov parfemot no za trajnost mozam sa kazam so denovi trae..
Јас ги користам кремите на нутра. Не можам да кажам лош збор, мене на лице ми одговараат, а не се воопшто скапи. Проблем е што летниот период ми се мрси т зоната, па ги оставив оти ја имав линијата за хидратација. Во зимо ми беа супер, Свекрва ми ги користи за возрасна кожа многу долго. Вели дека не планира да ја менува во скоро време.
jas bi ti ja preporacala zoltata i dava sjaj na kozata bidejki i jas imam kombinirana koza ,inaku moze i zelenata megutoa taa e poveke matiracka ja matira kozata.... za kombinirana se tie dve