Јас ја имам кремата од какао путер и кремата со екстрати од камилица. Кремата од какао путер е потечна, мене повеќе ми се допаѓа кремата со камилица и поубаво ми мириса. За кремата со шипки нека пише некој што ја користи.
Ja gi koristam site gi probav Ali ja imam ova od sipki e najdobra i i mirisa ubavo brzo vpiva so zadovolstvo ja preporacuvam mnogu e hidratantna kozata e meka kako svila Toa e povekje namenski krem za race lice i telo Niedna ne e kako ova od sipki najdobra i trajna krema prezadovolna sum A i prijatelka ona e prestavnik ma avon ja ima na zaliha http://mojagarderoba.mk/items/kozmetika/312310/krem-za-race-lice-i-telo Ako sakas pisi mi vo lp kje ti pisam nejzin broj za kontakt poz
@angel4444 од кремите јас ја имам од алое вера и ми е преубава. Ја користам за раце, лице, тело презадоволна сум. Ги имам користено и од камилица и од какао ама ми се здосадија мирисите посебно оној од какао, што не можам да ги поднесам веќе. @resenska во врска со профилот на мојагардероба на другарка ти тоест за кремата и останатите производи мислам дека е премногу. Ете не сакам да се мешам во други работи ама мизерно ми е кога на мојагардероба продаваат производи од Авон, кои во каталогот се доста поефтини. Ете конкретно за кремата, кога во каталогот може да се начека за 109 денари, зошто мислиш дека некој би ја купил дупло поскапо и тоа од мојагардероба?
@eloves samo i ponudiv nisto drugo A za cenata i vo katalogot e 200 i na moja garderoba e idta cena Pa ima na moja garderoba mnogu sto prodavat proizvodi od avon ne samo eden Ako na nekoj ne mu se ceka kje ja kupi po bilo koja cena i toa e negova zelba nikoj ne se mesa
@resenska јас не мислев ништо лошо како што кажав не ме засега мене ама сепак сакав да прокоментирам. Да, знам една девојка што прави доста високи порачки, дава пари од себе за одредени производи, после ги препродава си ги враќа парите назад плус има заработка. Ме разбираш? Значи пример на 6000 денари порачки имаш заработка 1000. И сега таа ќе порача производи на пример кои повеќе и се трошат креми, ролони и сл. во вредност од 1000 денари и ќе си ги покрие од заработката. Подоцна на мојагардероба и било каде ќе ги продаде тие нови производи и фактички си ги враќа парите тие 1000 денари се нејзини, тоа и е заработката. Ама ги продава по каталошка цена, не дупло поскапи. Дали ме разбираш? И не, не гледам поента во дупло повисоки цени, ниту пак познавам некој што така заработува со оглед на тоа што каталози насекаде има и секој може да погледне и да знае што и колку чини. И чисто сумњам дека некој би плаќал дупло повеќе, сигурно една крема не е толку итна, ќе си почека 2/3 кампањи пак ќе ја намалат.
Dali ima nekoj koristeno ovoj krem za ostranuvanje na vlakna od bekini zonata so limnantes Kakvo e kako se koristi i dali bi go preporacale?
Исто како veet кремата е. Не си ги фрлај парите, подобро оди на депилација. @Adi888 јас го имам фиксаторот повели прашај ме.
Девојки дали некоја имате порачано костим за капење од Авон? Се вљубив во плавиот во три нијанси што е, само незнам која димезија да ја земам.. Вообичаено носам М, но имам големи гради.. @CirezD те молам ако имаш некоја информација околу димензиите пиши ми, исто и ако знаеш каков е квалитетот. Фала ти
Плавите се порачуваа страшно кампањиве убави се, мене бар најубави ми се тие, за големната ќе се водиш по табелата во брошурата, ако си комбинација од М и Л тогаш Л, пошто се еластични и подобро да се лабаво еластични односно легнати на кожа отколку тесни
Девoјки течнaвa пудрa Luxe пoкривнa ли е? Нaјсветлaтa нијaнсa porcelain светлa ли е мнoгу, дa не иде нa рoзе-црвенo кoгa е нa лице?
Во К10 700мл 189денари,а 250мл 129 денари и има уште еден нов против првут 99денари. Во К11 еден е 119ден. ама има понуда да комбинираш два продукта за 179ден. па можеш два шампона да нарачаш
Многу е светла и розева нијансата, мене ич не ми се. Допаѓаше види ја nude boice таа мислам дека е со жолт подтон.
@anastasijaki Направив споредба со Ревлон 150 .Зборувам за Silken foundation /porcelain, а не за таа другата. Оваа е со жолт подтон.