Тие производи ги има мислам во дополнителни мали брошурички (фокус) што се единствено за претставниците, е сеа може некој претставник услуга да ти направи.
Jas go imav rozeviot ama posle dolgo koristenje mene mi bese suva premnogu, florata mi bese narusena. Ne go preporacuvam eve go imam doma stoi taka.
Ниту еден. Не е паметно да користиш интимни гелови, ниту од авон, ниту од било кој друг. Ти ја нарушуваат микрофлората и покачуваат пх вредноста. Ту мач хемикалии. Али имаш и опција бекутан.
kakov bekutan be, genera so kamilica mu e majkata, samo toa ne mi pravi mene licno problemi, u dm za 100 i ness denari
Ја порачав жолто-портокаловата вчера, во вторник ќе ми стиге па ќе ви кажам што како слушнав доста позитивни коментари за нив и на форумот и од познаници
јас ја користам баш таа. Покрива убаво, убаво лежи на лице и нема розевикав тон. Е сега малку за лето е тешка. Барем мене ми се пудри тешки за во лето.
Има цела тема за ова ама ај и тука ќе пишам. Најдобро е да користиш бекутан шампонче или сапунче, затоа што тие се нежни немаат многу хемикалии пошто се наменети за бебиња. Лично не сум и не би користела никакви гелови за оваа намена, најмалку од Авон.
Гел за туширање бекутан. Или некој друг таков бебешки производ. Одлична е пудрата, ја користам 3 години и презадоволна сум. Користам beige нијанса, и мислам дека е таман за посветол тен, али ти препорачувам пред да порачаш земи си тестерчиња од овие две нијанси за секој случај.
Мaлце пoмoш дa ми ги кaжете шифрите нa прoизвoдиве oд к10. Oд кремиве зa блескaвиoт дневен крем, и хидрaнтниoт дневен крем сo чиa семе. Oд шaмпoниве пoтхрaнувaчкиoт сo aргaнoвo мaслo. Фaлa
Девојки, дали во К12 ја има оваа алка и која цена е? Гледам во тековниот каталог е 399 денари, а во К11 ја нема Спојлер Исто ме интересира за нијансите на ББ кремата од Нутра линијата, дали се отприлика како тие од цц кремите на Биотен, се двоумам меѓу light и medium, не знам дали medium е многу темна. Медиум од Биотен ми е претемна, ако и оваа од Авон е таква, тогаш да ја порачам лајт. И дали матот навистина е мат, бидејќи ЦЦ кремата од Биотен воопшто не ми одговараше, среќа што пробав тестери инаку веднаш по нанесувањето светев. Инаку ја пробав новата лесна мат пудра ideal flawless во комбинација со крема за лице не ми се нанесуваше, ептен се разочарав, потоа пробав без крема и ок беше. Не дава некое големо покривање, меѓутоа со два слоја е ок, онака да го изедначи тенот, за натаму-наваму што би се рекло, да не ставаме тешки работи на лицето. Јас ја користам во комбинација со камената од истата линија, и ок ми е, не држи долго мат ефектот, меѓутоа не ни очекувам, со оглед на мојата мрсна кожа. Ја земав нијансата natural beigе. Од накитот Taya сум исто задоволна и од обетките и од ланчето со привезоци (ми стигна после неколку кампањи чекање) ги носам често и досега да не ги заречам, ми темаат потемнето, исти се како првиот ден. Многу нежно стојат. Бев скептична за накит од Авон, сум слушала доста негативни коментари, меѓутоа кај мене еве не испадна така. Друго не ми текнува што сум порачала во меѓувреме, а не сум го спомнала на темата, мислам дека одамна не сум пишала мислење ...