Дали може некој да ми го каже линкот за каталогот со тестерчиња/мостри или како и да се нарекува??? Мислам дека знаете на што мислам. На страната на авон не можам никако да го најдам.
Неможеш да го најдеш линкот ако не си претставник, а ако си претставник шифрите ги има во фокусот и на онлајн акаунтот.
@sesilija Ја земав нутра ББ ама не знам какви се другиве на Био за да ти направам споредба, јас лајт нијансата ја одбрав, денес прв пат ја отварам и само капка ставив колку за проба. На густина е добра, не мириса никако што ми се допаѓа, е сега на сонце има некој индиректен sparkle на кој не сум фан или пак едноставно не ми одговара на лицето. Ја спакував назад, тешко да ќе ја користам, на anew vitale ми е покомпатибилна.
Porano,da receme vo skolskite denovi,do sredna skola, imav mnogu povisoko mislenje za proizvodite na avon,mi stoea po kvalitetni,sega nekako mi se onaka,nisto posebno.ama pak ne propustam kampanja da si zemam nesto de.
Пудрите, само сјај, ништо не покриваат. Сенките, па остануваат 1-2 часа, после ги снемало. Да не набројувам, речиси се имам пробано, со години немаат ништо променето, има козметика која е многу поефтина, а е далеку поквалитетна.
CirezD, мислев на ЦЦ кремите од фирмата Биотен, не од био-линија од Авон, мислам дека така ме разбра во постот, изгледа лошо се изразив. Нив ги спомнав бидејќи доста девојки ги користат, па ако може некоја да направи споредба со мат ББ кремата од нутра линијата. Ти можеби си ја пробала таа со ефект на блескава кожа, па затоа си го добила тој блесок? Јас неа не ни помислувам да ја пробам, осеќам инстантно ќе блеснам, ама се мислам за мат верзијата. Да не настане забуна, зборувам за кремите од К11, од последната полу- страница, 165та стр, би дошло тоа...
@maggy95 Еве и некои други интересни понуди од К12 најмногу му се радувам на мат кармините по 129 ден. Види го прикачениот фајл 262832