^ К13 кај нас Каролина ќе претстави нова wide awake маскара, со многу интересна четка, синоќа ја пробав и можам да кажам дека сум задоволна, ми издолжи малу повеќе и прецизира, не слепува што ми е најбитно. Се на се 8/10 од прва проба, четката ми е врв прекрасна, а трајноста и лесното вадење бонус
Од оваа црна колекција - ја сум задоволна од третманот. Го земав некаде пред Нова Година еве уште имам.
Здраво Би сакала да прашам дали за оваа кампања има мини брошура и ако има ќе може линк? Дали некој ја користел оваа маскара и како бил задоволен? Го користел некој парфемот little lace dress? Мислење? Фала <3
Вака, бидејќи имам некои производи што сакам да ги земам, а сакам и две од овие моливчиња, ме интересира дали цената на двете ќе биде 69 ден., или едното ќе се смета по старата, нормална цена? Имам два производи што сигурно ги нарачувам, ако има некаква врска тоа.
Значи цел ден се мислам дали да го порачам или не на попуст е сега 200 ден.неколку зборчиња за него ....
Во врска со маскарата јас имав јас. Двапати ја имам порачувано,четчето е добро,но брзо се суши. Каде-каде дава волумен. Инаку јас сепак ја порачав ташничката.