Какви се на мирис маслените спрејови за тело Skin Soft? Ги имам пробано само розевото и темното виолетово, па ме интересираат сега и останатите
Некој да ми прати линк од Фокус 12 и 13 доколку го има мене ми е блокиран профилот, преку смс пуштам порачки.
@joy1 5та не е ни бела ни сива, нијанса измеѓу. Број 6 е поделена, сиво кремава, а. бр 4 не сум ја видела. Кога веќе сум тука, сите што имате шанса уште сега пробајте ги nutra effects линијата за тело, за сите други секако ќе може од следна К12. За вас со сува кожа, посебно на нозе и во зимно време, лосионот со бадем ќе ве воодушеви Го пробав скоро, не ми е верно дека волку хидрира и дека трае. Јас лично имам доста сува кожа на нозете па ова ми дојде сега како кец на 10ка Доколку некој проба друг производ од линијата за тело, пишете да видам какви се.
Јас сум немала проблем, ги носам, имам и прилично постар 3-4 години имам и стар неколку месеци, ако физички фактори немаш секојдневни (вода да ти уништи платнено ремче и сл), нема последици
Го земав прстенот. Убав е , најбитно ми е да не ја промени бојата. Гледам ставате слики од К13, јас сум баш назад. Го имам К11. @joy1 од ташните јас бев загреана за 6та, ама кога видов каков млитав материјал е , се откажав.
Zdravo dali nekoj moze da pise koi anti age produkti od avon se dobri i stvarno deluvaat kremi serumi
Youth серумот на Anew во комбинација со Anew дневен крем, зависно што би третирала или Anew clinical absolute серумот во комбинација со anew clicnial lift кремот.
Gi gledav na nivnata strana na internet ama gi Ima mnogu Anew crven plav krem pa serum so kafeavo kutice so srebreno crveno zeleno kutice I sea neam poima Koi se poubavi ?Anew clinical se tie so zeleno kutice? Probav i pted nekoja nedela da se zaclenam preku nivnata strana toa sto e za pretstavnik na avon ama nisto nemam odgovor na mail dali posle poveke vreme odgovaraat na mail ili kako im ide toa znaes zacleneta si da mi objasnis poubavo