било кои 8 комплети Life од брошурата без разлика дали машки/женски и извини на оф топик, мислам дека е малку глупаво што обавезно фокусот го објавуваш тука, да секој има пријател претставник кој ќе му даде поголем попуст и слично, ама фокус е списание само за претставници, не за кој стигне, ако некој сака привилегија да го користи нека си се зачлени, би било супер, ако си го зачуваш за себе
ги користам секојдневно, презадоволна сум зошто не оставаат нападна трага а сепак се гледа дека си ставила, на образи, малку на рабовите на челото и на коска на вилица, одлиен ефект даваат @flower7 399 во двата
Јас не гледам ништо лошо во ставањето на фокусот тука. Баш од ова гледам кои ми се пријатели, а кои "пријатели". Тие "пријателите" ми нудат попуст а смешен е на пример ќе намапат 100ден, а ќар имаат 400 од мене. Додека вистинските ќе ми намалат и се свесни дека ќе има нештои за мене и за нив. Сепак за нив сиостануваа саатот како подарок сигурно нема да им го барам - ако си соберат 8 парфеми како порачка што мислам дека е солидна добивка.
Во тоа е целата поента да си претставник, да ќариш на попустите и да си земеш подароци. тие 100 ден кои тебе ти се смешни, некому не му се, те разбирам апсолутно што сакаш да кажеш и секако прави смисла, ама од друга страна има безсрамнички кои ги знаат попустите од форум и сл па се дрзнува да побара и повеќе од што им се дава/нуди. Доколку го сака истиот попуст, нека си стане претставник и нека си добие, крајно е безобразно да се бараат набавни цени затоа што не гледам дека некој истото го прави и по парфимерии, туку си купува по продажната, не му бара процент на продавачот или газдата, тоа ми беше поентата со објавувањето на фокусот
@ocicka2014 Eve, poveli. Mene mnogu mi se dopagja nijansata. Ko praska boja, epten mi dopagjase kako stojt. Sea vo zivo malce poubo e, na slika tolku uspeav da dolovam, sepak kamera e neli
Значи никогаш не сум побарала, ако понуди арно ако не уште поарно. и собирам понуди од неколку места и си ја бирам најповолната. Поздрав
Јас фокусот не ни знаев дека постои се додека претставничката не почна да ми го дава заедно со каталогот. Така што, некогаш не се криви корисниците за овие работи.
Ја има сега на последен каталог бб пудра за лице има на страната две незнам која е разликата помеѓу нив, јас би сакала да има добра покривност , имам комбинирана кожа и масна и сува , и светол тен имам на кожа што мислите за тие што имат пробано? да не ја нарачам и за џабе да ми стои? И има сега far away парфемот како што сватив 399 ден е. ретка му е цена ваква.
Far away vcera mi go donesoa I ne sum go isprobala uste za da kazam mislenje ama prsnav na raka malku I eve uste go osekjam. Na pocetok mi deluvase malku kako tezok ili jak parfem ama mene barem na kozata koga ke pomine nekoe vreme mi zamirisa na ppubavo. I definitivno mislam deka e veceren parfem