Девојки, според вас кој е подобар little black dress или little lace dress? Дали се трајни? И дали има разлика во трајноста и мирисот помеѓу парфимираните спрејови и парфемите? Некој да сподели искуство за новата wide awake маскара доколку ја пробал? Фалла многу <3
Сепак, тука се работи за вкус. Мене лично ми е Лејсот поубав, да не кажам најубав од сите тие парфеми-фустанчиња. Трајни се инаку, за парфемите зборам, а спрејовите од таа колекција слабо стојат со трајност.
Devojki ve zamoluvam ako nekoja clenka e od Bitola i e pretstavnik,koordinator i sl.da mi pise vo inbox
Добор вечер Сакам да пуштам порачка па ме интересира дали фокусот има набавна цена или си се цените како се во него? Благодариме
Не баш. Оваа е со мали неополиви гранули внатре и штом се исуши се вади целосно како маска. (попросто, се лупи како слој од кожа) Добра е за свежина на лицето и враќање на природен сјај, барем тоа јас сум добила од истата. Мириса преубаво и нежна е, не е груба маска
Најнова информација што ја добив, а воедно и прашање до сите координатори и менаџери: дали во иднина е задолжително да се назначува по еден претставник и дали е задолжително да се присуствува на состанок одржан од Авон?
На состанок од зонален или аплајн да, задолжително е, за назначувањето не е задолжително, пожелно е минимум 1 по кампања за брз раст, инаку никој не може да те натера да внесуваш.
Да, по 5 евра камата на секои 11 дена од истекот на датата. Значи 300 денари, па уште 300 и третиот пат е излегување на наплатна служба.