Значи така сум се разочарала од Авон... не знам... поготово од скопскава служба што те шантаат вака било така било...
Цорез а си приметила ли дека од тие маски пто се лупат, после влакненцата на лицрто се поизразени ? Кај мене приметив и еве веќе пола година не ги користам. Инаку ти го имаше тонизирачкиот крем од нутра ефект мене ми стигна денес па не гледам некоја разлика на лицето од него, а знам ти беше многу задоволна. Инаку тоа за пунџа ми стигна и воопшто не се прави добра пунџа со него, лабаво е. Искуство некој друг ?
Не сум имала некаков контраефект со влакненца на лице иако најчест корисник на планет спа маски, сум на turkish таа ми е врв. Тонизирачки крем? Не знам кој поточно е тој, од нутра го имав хидрирачкиот со ЗФ15. И јас го земав тоа за пунџата некако млитаво ми изгледа ама уште не сум го пробала.
Турската и мене ми е најдобра. Незнам дали да продолжам да ставам или да ги фрлам а имам 4 од тие што се лупат. Нијансираниот крем на него мислев.
Некој да препорача кој најубаво мириса од двофазните маслени спрејови на планет спа,видов дека се на намаление околу 109 ден...
Јас го зедов тој златниот (последен е во наредените во каталогот) и мирисаше целосно на алкохол. И многу ме пржеше на кожата (а, ич немам осетлива кожа). И несреќно заврши в канта.
@NewGirl. ако ја имаш користено Falsies маскарата на Maybelline, Big Daring е многу блиска и по квалитет и по ефект и по терсене вадење . Јас лично сум презадоволна од тоа какви ми го прави трепките
@NewGirl. Ја користев првата, Big darling со месеци, само позитивни коментари имам да кажам за неа. Волумен на нивоу Убава заоблена и мека четка, не е водена маскарата, доволни се неколку слоја да се добие посакуваниот изглед. Ја препорачувам Моментално ја користам сивата Big (последната), убава е и оваа, но после 3-4 часа се рони, и остава црно под очите. Само поради ова не ми се допаѓа, инаку за волумен е океј, дава волумен, но ете не би ја купила повторно.
Vo ponedelnik pustiv naracka i denes treba da dojde ali seuste ja nema? Dali i na nekoj od kaj vas e taka???
BB kremata i nijansiraniot krem od nutraeffects definitivno najdobri gi preporacuvam a i kremite ne se losi mislam poveke tie mi odgovaraat na mojata koza odkolku anew
Каков ефект имаш од нијансираниот крем ? Јас го пробав на едната страна на лицето и немаше никаква разлика.
poveke od dve nedeli go koristam i poslednive denovi custvuvam deka kozata mi e pomeka pomazna i preku cel den sveza .od vreme na vreme stavam i od BB kremata