Vo ponedelnik pustiv naracki i vcera trebase da mi stignat al ne mi stigna mi javija deka denes kje mi stignat ali seuste ne mi stignaaa dali i kaj nekoj od kaj vas e taka?
Eve http://forum.femina.mk/threads/Авон-и-нивната-козметика.10758/page-297#post-3036602 podole na istata strana imam slika staveno a isto raka uste malce podole kako stojt na usta Malce svetla ja kazvit nijansata na karminot od blicot mozda , soznam
Сетови од парфеми има премногу, ме мрзеше, па затоа само некои, лично поинтересни. Сетови planet spa, naturals исто како стално, во поголем број и комбинации. Накитот со дијамант ќе следи со сертификат кој докажува веродостојност, си има димензии, да не очекува некој дека ќе добие 5цм дијамант Еве дел од останатото
Дали некој знае колку ќе чини тоалетната вода Celebre vo следниот каталог? И колку ќе бидат парфимираните спрејови? Ја користел некој тоалетната вода Pur Blanca Blush, да каже искуство, да опише како мириса? Фала многу
Тоалетната вода Celebre vo следниот каталог ќе биде 429 ден. Парфимираните спрејови- еден ќе биде 149ден. а два 179 ден. Тоалетната вода Pur Blanca Blush не сум ја користела и неможам да кажам ништо.
@Glorija123, прашуваш за овој парфем, така? Мириса на чисто, цветно и пудресто, дури малку потсеќа и на сапун Дискретен и нежен мирис кој повеќе одговара за лето одколку за ладно време (според мене). Трајноста му е супер а на облека знае да се задржи и по неколку дена.
I jas rabotam so avon megutoa toa sto ne mi se dopaga im kazuvam na lugeto i zatoa imam luge sto redovno poracuvaat od mene sto im treba
@meckicka, не знам дали на мене се однесува твојот коментар но јас не работам со Авон, ниту некогаш сум работела а го имам користено Pur Blanca Blush па на основа на моето искуство го пишав мојот впечаток од парфемот. Жал ми е што ти си имала лошо искуство но јас сум лично задоволна.
Dali nekoj od vas go ima koristeno parfemot christian lactoix bijou ? Kako ste zadovolni so traenje na parfemot ? ( istoto sakam da ve prasam i za cherish i za dreams ) I dali nekoj od vas sto e pretstavnikn ili menadzer ima focus od k17?