Не знам каква покривност бараш. Али, добро покрива како за бб крем. Не е којзнае колку покривна, али доволно за да покрие колку толку црвенило и акни. Mене за разлика од пудрите нивни, ми е доста покривна
Сакам да направам порачка од К16, ќе може некоја од вас која што живее во Скопје и работи со Авон да ми пише лп за да нарачам?
А потхранувачкиот третман со 5 скапоцени масла го има некој користено ? Лосионот на последна страна со глицерин и бадемаво масло ?
@crazylady Не знам, немам каталог моментално до мене Нели Лукс производите се сите на една страна, провери ако имаш каталог до тебе
Здраво девојки. Ова е програмата за оние кои ќе ни се придружат во АВОН. Слободно, за било каква информација пишете ми во порака.Вреди да се обидете бидејќи ништо не губите, а членството е бесплатно.Поздрав и ве очекувам во порака сите кои сте заинтересирани или имате нешто да прашате.
Кој производ од Нутра Ефект да го порачам- мицеларната, гелот или пената за чистење лице? Ова маслото за лице на Нутра ефект го има користено некоја да каже збор два за него? Го бива или гола вода е?
И јас ја користам мицеларната вода, но не сум многу задоволна. Не е нешто лоша, но не е ни нешто посебно. И мене ми ја суши малку кожата, јас лично не би ја купила повторно.
Не си допишала или грешка сум ?? Девојката од каде што порачувам овај парфем ми го покажа за 25ден но со направена сметка над 2000денари,а ти го нудиш за 25? Фактички не допишуваш Чудно Инаку да те прашам за луксузниот еликсир ги порачав и двете, како што беа на сликата и други раб, но за нив конкретно ме интересира но новиот каталог го немам ,го имам само овај предновогодишната распродажба ,па би сакала да ме информираш дали ги има во тој број и која цена се , да не зажалам дека ги порачав претходно, додуша на 28 рече ќе ги порачале а на 1 ќе ни ги даделе па ако имаш новиот или која било членка нека ми пиши да знам
@rose60 па да, парфемот го добиваш за 25 денари ама условот е да направиш нарачка од 2000 денари и да се зачлениш. Така да нема шанси само да се зачлениш без нарачка и да добиеш парфем за 25 денари.
Епа не би сакала да се зачленам а и и имам кажано оддамна на Маја девојчево што продава, а за парфемов се зачудив затоа,но не ми се допаѓа сепак тоа е ствар на вкус, а бубаче спомна девојчето имало каталог нов да не имаш да провериш која цена е таму еликсирот и планет спа,овде се намалени така и ги порачав ама да не се пак со некој попуст во новиот да не звучам како влав скржава, него само прашувам