@MayDiamonds @Nausicaa blagodaram za pomosta.7 go poracav..i edno prasanje do onie koi imaat tasni od avon,kao ste zadovolni,kvalitetni li se?
Девојки сакам да ја порачам четката за чистење на лице и сакам да прашам дали ја имате пробано и дали сте задоволни? И сакам да рашам дали ќе ја има таа розевата Или да си ја порачам новата од линијата на Anew
Освен кога ја има во брошура, тешко да ја најдеш на страна, ретко кој има залихи од некозметички производи кои не се накит и чанти. Ако дознаам да ја има некој на залиха, ти пишувам
@Rose96 Јас ја имам розевата четка и искрено не сум задоволна. Делот со четка е груб и не прави пена, а баш поради тој дел ја купив. Силиконскиот дел пак не чисти добро. Оваа новата многу подобра ми изгледа.
Фала многу оваа новата само вибрира не ја врти четкатс и тоа ме буни. Ама ќе ја пробам имаше позитивни критики по интернет.
Zdravo da prasam ako se zaclenis vo avon I pravis naracka kako ide zarabotkata ako moze nekoj podetalno da mi objasni fala
Дали некој ја има пробано маската за отстранување на црнки? Гледам ја има во новиот каталог слична е на онаа црна маска што е сега актуелна.
Ne ne mozam da veruvam Kolku samo ima razlika mk avon katalog so ovoj italianskiot...... cenite tuka se duplo poveke a vo mk epten poevtino.... onaa puddrata 259dennajomilenata mi e mn e dobra Inace sekogas kotistev sminki od avon