Ја порача четката? Ме интересира дали имаш пробано да го миеш лицето со било каква четка наменета за тоа, зашто заинтересирана сум за обична четка на Ebelin, ја видов во DM за околу 250 денари. Влакната не знам дали се од животинско потекло или не, ама многу ме бендиса на изглед. Многу тенки и меки, ептен се густо распоредени, дури на прв поглед мислев дека се работи за некаков сунѓер а не четка. Не знам дали да инвестирам во неа или не. *Се извинувам ако сум офф.
@CirezD Оние што се мостри во тековниот каталог? Јас си нарачав два, тој Red Creme и скроз последниот, кога ќе ми стигне нарачката ќе ти кажам дали ми се допаѓаат, ако те интересира.
Ја користел некој маскарата Wide Awake? Да сподели искуство Која е подобра маскара Infinitize или маскарите на Superchock? Фала
Не не ја имам порачано сеуште, не можам да ја најдам во каталогот. Инаку имам користено четка на Авон ама некако груби и беа влакната ама не беше лоша за таа цена околу 100-150 ден ја земав. Сега зедов konjac сунѓер од Ебелин ама само што почнав да го користам па неможам да ти кажам ниту дали сум задоволна или не. Инаку нормално дека со четка подобро се чисти лицето, ако таа четка е наменета за лице и има меки влакна пробај ја.
Го порачав овај спреј од авон, ми го испофали комшиката, траел мирисот многу бил убав.. кога стигна имам што да видам, не трае мирисот подолго од 10 минути и како сапиница се прави кога ќе прснеш. Катастрофа, и порано сум порачувала спрејови биле екстра, траеле по цели денови, авон не е тоа што беше
@blueeparadise да да тие, ги има као кармини во тековниот фокус, пиши ми штом ги добиеш, фала @Glory12345 од твоите наведени, супершокот дефинитивно, wide awake ми е дневна маскара , не сум баш задоволна од неа, минимален ефект ми има. @bebuf17 спрејот кој си го купила е баш таков каков што го опиша зашто се сапунени или како и да официјално се нарекува тој тип на спрејови senses, обичните спрејчиња односно naturals се каде каде поокеј.
Зошто веќе неколку каталози не сум го сретнала овој спреј од јасмин? Го повлекоа ли? Дефинитивно најубавиот мирис на спреј досега што сум го имала
Девојки дали некој го има или го има видено ранецот во живо? Сакам да го порачам ама сум скептик за онлајн порачки, а не ми се фрлаат 800 денари за нешто што нема да го употребам Многу ми се допаѓа на изглед, во сегашниот каталог е. Он топик- Ова ми е 3то паковање од маскарата во овие 6/7 месеци. Од толку разни и многу поскапи маскари што сум користела, оваа не би ја менувала за никоја. Ми ги издолжува дури и оние трепки кои едвај се познаваат без маскара, а за виткање да не правиме муабет. А и не се прават грутки и по неколку нанесени слоја.
Дали некој ја има користено подлогата за пудра од Luxe, или пак Magic подлогата и како е задоволен? Се двоумам која да ја порачам бидејки иста цена се и двете.
Jas ja koristam pudrata i super e zadovolna sum,prekriva dovolno,spored mene super e a i ne e teska pudra
Jas sum zadovolna od proizvodite na avon,posebno od parfemite,suoer im se za cenata sto ja imat a i traat,megutoa za nakitot mozam da kazam deka im e katastrofa
Јас го имам ранецот, изгледа скрос исто, но прерамките му се многу тенки т.е не се обложени дополнително, незнам колкава тежина и и колку долго би издржале. Доколку го купуваш за да го користиш за во него да носиш опрема за во теретана мислам дека одлично би те послужил, но ако планираш да го користиш за на училиште/факс мислам дека нема долго да издржи.
Ги порачав сите мостри од карминот True Colour Supreme. Сите се убави, но најмногу ми се допаѓаат Loving Lilac, Smooth Mocha и Plum Perfect. Btw: најдов рецензија на еден блог за нијансата Nourishing Pink: http://mela-e-cannella.blogspot.mk/2017/01/avon-true-colour-supreme-nourishing_7.html Loving Lilac
Дали некој ја користел маскава за коса на Planet Spa? Дали има ефект? Да сподели некој искуство Дали се добри маскиве за коса на Naturals? Ја користел некој маскава и како бил задоволен? Доколку сте користеле некоја од овие маски или конкретно оваа да споделите мислење И за крај би сакала да прашам: Дали некој знае како се користи маслово, дали како серум само на врвовите или како маска за коса? Ако го користел некој да сподели искуство На колку време треба да се користи и сл? Фала