@Glory12345 ја имам користено маската за коса. Ја прави многу мека, лесна за расчешлување, плус многу убаво мириса.
На planet spa маските за коса не само што убаво мирсат туку навистина имаат и ефект,ја праваат косата мека и сјајна......мојата коса е премногу оштетена и лично сум задоволна од нив,а маските на naturals се за коса која не е многу оштетена
Само смени ја последната цифра на адресата на последниот каталог, каде што пишува 201701 напиши 201702 и се појавува
не знам кој моментално поточно се наоѓа таму, ги имам и тој за парфеми мостри и тој за кармини, ти треба слика или општо мислење? ќе ти ги сликам нешто подоцна дома, а за мислење, држач као држач, за парфемите посебно ми се свиѓат, два имам такви, прегледност и не се тркалаат по дома малите шишенца за карминит е уште попрактичен, од долку глеаш нијанса име, од горе баш се гледа бојата на карминчето, исто, добра прегледност и се на едно место
Јас го користам и сум мн задоволна исто така и уште неколку мои другарки го користат и се презадоволни
Јас сум задоволна, имаат висока покривност. Имам пробано тестер од течната и многу ми се свиѓаше, а сега ја имам таа што е течна ама во кутивче како камена пудра и сум презадоволна. Најдобра пудра што сум ја користела досега.
Девојки, според вас која од маските за лице на Planet spa е најдобра? Дали зависи од типот на кожа за тоа која маска треба да се користи или? Јас имам нормална до комбинирана кожа па според вас која од маските за лице на Planet Spa повеќе би ми одговарала? И ако користите некоја од маските да споделите искуство и колку пати треба да се користи? Фала многу
Еве како изгледа нијансата која ја бараш, се надевам дека не пречи што ти одговорив јас наместо CirezD