Мострите ги имаш во фокусот. Кажи и на претставничката ако сака да ти го покажи или пак кажи и од кој кармин сакаш и ќе ти порача мостри. Има 5 мостри за 60 денари.
@CirezD Извини што ти враќам после олку време, ама денес ја земав нарачката. Другаркава нешто утнала, па ми стигна само едно карминче, Plum Perfect, мислев дека ќе биде виолетов, не е ама сепак некоја убава бордо темна нијанса остава, и ја негува устата, не ја суши.
8/10 оцена за четката ако тоа ти значи за да ти приближам функционалност за парите е супер, си ја врши својата работа
@realGirl Кај понудата за Little Black Dress што е, нели пишува мирис + три производи, не можам да видам кој е третиот производ, лосион за тело, ролет и друго што има? Фала ти.
@blueeparadise ролет е десно до лосионот е на сликата. @k.frosina кога бевме на состанок го помирисав парфемот, убаво мириса, во к2 на крајната страна можеш да видиш како мириса. Друго што ве интересира кажете ќе ви сликам.
@realGirl Те молам сликни ми за нега на стапала. Поточно ми треба за груба кожа на петици. Ако не ти е проблем